Sramotno: Na misu za ubijenog Paradžika nije došao predsjednik HSP-a, niti osnivač HOS-a Paraga, niti ostali pravaši!

0
5463

PRIJE 26. GODINA UBIJEN JE ANTE PARADŽIK
Antu Paradžika dopredsjednika HSP-a i načelnika stožera HOS-a , ubili su prije 26 godine iz vladajuće stranke pod nazivom HDZ , 21. rujna 1991. Paradžik je mučki ubijen kada se vraćao sa stranačkog skupa iz Križevaca prema Zagrebu. I danas imamo ubačene lažne HDZ pravaše i HOS-ove. Marko Skejo na tiskovnoj konferenciji HOS-a prije nekoliko dana rekao je da je vrhovni zapovjednik HOS-a Franjo Tuđman. To je laž i to su ti lažni pravaši i HOS-ovci koji žele promjeniti povijest. Antu Paradžika načelnika stožera HOS-a i dopredsjednika HSP-a ubila je upravo stranka Franje Tuđmana.-napisao je na svome zidu Dražen Kleminec.

Na misi za dušu pokojnog Ante Paradžika nije bilo niti jednog vodećeg HOS-ovca, niti Parage, niti Prkačina, niti predsjednika HSP-a,  pa ni ostalih. Zašto ?-nikome nije jasno. Paradžik je pošteno živio i prava je legenda HOS-a. Mučki je ubijen.

Kako HOS može biti stabilan ako na misu njegovom osnivaču ne dolaze uglednici HSP-a, borci i pravaši? HOS-ove ploče iz Jasenovca premještaju se po zapovjedi M. Pupovca iz terorističke stranke SDSS, koji se danas usudio zaprijetiti i oko izglasavanja braniteljskog zakona, a na misu za pokojnog Paradžika nema odaziva njegovih boraca, tek se odazvao D. Keleminec i članovi AHSP-a. To je razlog zašto danas Hrvatskom vlada Pupovac. Ne poštuju  se žrtve.

Dobroslav Paraga svake godine odlazi na grob pokojnog Paradžika, ali sigurno bi Paradžiku bilo drago da je misa okupljalište svih pravaških opcija.

HOP