Merkelicino podržavanje srpskih nacista Šešelja i Vučića je puno opasnije od uspjeha Alternative za Njemačku (AfD)

0
2405
German Chancellor and chairwoman of the German Christian Democrats, Angela Merkel reacts during a news conference after the party's weekly executive committee meeting in Berlin, Germany, Monday, May 23, 2011. Chancellor Angela Merkel's conservative party slipped behind the environmentalist Greens to third place in a state election in Bremen on Sunday, its worst result in Bremen in over 50 years. (AP Photo/Michael Sohn)

Prema rezultatima izlaznih anketa njemačkih izbora javnog servisa ARD-a, Unija CDU/CSU osvojila je 32,5 posto glasova, a slijedi Socijaldemokratska stranka Njemačke (SPD) s osvojenih 20 posto. 1 / 40 Izbori u Njemačkoj Riječ je o najgorem izbornom rezultatu njemačkih socijaldemokrata od 1949. godine. Desno populistička Alternativa za Njemačku (AfD) je prema izlaznim anketama osvojila 13,5 posto glasova, Liberalno-demokratska stranka (FDP) 10,5, stranka Zeleni 9,5 te stranka Ljevica 9 posto glasova.

Alternativa za Njemačku (AfD) najveće je iznenađenje njemačkih izbora za većinu ljevičarskih medija. Za sve one koji ne razumiju koliko je Merkel jedna prosječna kancelarka sa vrlo limitiranim političkim pogledima. Nijemcima je dosta njenih laži, poglavito njene sluganske politike kojom je ugurala veliki broj izbjeglica u zemlju nakon što su Englezi i Francuzi uz pomoć SAD-a napravili kaos na sjeveru Afrike. Ničime nije pokazala svoju lidesrsku crtu i zato sada plaća manju popularnost u zemlji. Jedino dobro za nju napravio je SPD, stranka ljevice, koja je potonula koalicijom s njom. Tako nešto bi bilo i u Hrvatskoj da se udruži udbaška desnica i ljevica.

Desnica je ojačala u Francuskoj i pomolila nos u Njemačkoj. Više nije moguća politika globalizacije bez destrukcije desnice. Ruska politika prema EU potiče jačanje desnice, jer tako narušava europski globalizam.

Zanimljivo da je desnica ojačala baš u istočnoj Njemačkoj, koja je godinama opstajala na njemačkom komunizmu pod ruskom čizmom. To je inače kraj u kojem izbjeglica gotovo nema.

Alternativu za Njemačku (AfD) je vratila iz mrtvih upravo Merkel kukavičkom vanjskom politikom.

Trump je ponizio Nijemce gore od bilo kojeg stvarnog neprijatelja Njemačke, a izbjeglice i instruirani napadi ISIL-a samo su stvar pogoršali. Još 2015. godine ta stranka je bila potpuno beskorisna da bi danas trijumfirala baš u istonjemačkom izbornom kraju.

Zanimljivo je stvar usporediti s Hrvatskom i rezultati su slični. HDZ, hrvatski CDU jača bez obzira na kukavičku politiku prema inkriminiranom Pupovcu, korupciji i nepotizmu, dok SDP opada isključivo vezivanjem za Tita i komunizam, dok su hrvatske inačice  Alternativa za Njemačku (AfD) Hasanbegović i Esih, HSP i AHSP D. Keleminca rascjepkani i tako vrlo malo opasni za HDZ.

Sam Bujanec u Jutarnjem izjavljuje kako je neovisna lista Hasanbegovića i Esih okrenuta koaliciji s HDZ-om, tako da HDZ nema straha od ponavljanja njemačkog scenarija, poglavito jer je MOST kao desna alternativa još je uvijek previše obojen ljevičarskom nekulturom i titoizmom kao i HDZ.

Alternativa za Njemačku (AfD) prva je progovorila o nekorektnom ponašanju prema Njemačkoj poslije 2. svjetskog rata i lažiranom broja ubijenih osoba poglavito Židova, aludirajući i na službene brojke iz Poljske, prema kojima je   Alternativa za Njemačku (AfD) objasnila kako u Auschwitz-Birkenau broj od 4 milijuna ubijenih Židova je sama Poljska vlada preinačila u milijun ubijenih.

Danas se takve polemike vode i oko Jasenovca, gdje je odavno osporena brojka 800 000 ubijenih osoba, da bi danas broj ubijenih zvaničan bio 80 000, iako pokojni Franjo Tuđman tvrdi da nije prešao broj ubijenih 16000 žrtva. Novinar Vukić u svojim istraživanjima pronašao oko tisuću žrtva.

Uglavnom kostima ubijenih trgovalo se za izvlačenje ratne odštete od Njemačke.

Danas je u sve to Njemačka velesila, a Hrvatksa krava muzara komunističkih lopovčića. Nekada veliko carstvo Hrvatske prvo je otomaskim genocidom nad Hrvatima prepolovljeno, time su prepolovljeni i svi energetski potencijali države. Lažima oko ustaških pokolja i srpskim jezikom danas je BiH postala glavni nepijatelj Hrvatske, jer je svjetskoj masoneriji više nego jasno kako bi konfederativno povezivanje energetskih i industrijskih potencijala ove dve države potpuno uništilo važnost srpske države.

BiH ovakva kaotična postoji isključivo zbog opstojnosti srpske važnosti, s kojom se manipulira prema potrebi u eu politici. Momentalno Merkel približavanjem Srbiji otkriva svu glupost njemačke politike, jer podržava gore naciste od Hitlera, Vučića i Šešelja.

Ne bi nikada na slobodu izašao srpski Hitler Šešelj da nije bilo njemačkog lobiranja, pa je nama potpuno jasno da Alternativa za Njemačku (AfD) nije naš glavni problem već merkelicina pokvarena politika na Balkanu, još od vremena kada je KINKEL mutio kao obavještajac u Jugoslaviji, Njemačka politika nije došla pameti.

Igor Drenjančević

HOP