Večernji objavljuje razgovor s ‘liderom Balkana’, koji laže da nema teritorijalnih pretenzija, a financira BIRO KRAJINE!

0
2455

– I tada, a i sada smatram da je netko valjda želio još jednom pokazati koliki je gnjev prema Srbima i ja to mogu razumjeti, ali ne mogu razumjeti da neki drugi ne razumiju srpske frustracije i patnju zbog svega što se Srbima događalo i tih godina i u Drugom svjetskom ratu. Nije meni to najvažnije pitanje, ali sam zahvalan Draganu Čoviću što je na posljednjoj konferenciji za novinstvo u Sarajevu vrlo, vrlo fer istaknuo slučaj napada na mene u Srebrenici te time pokazao kako se jedna država treba odnositi prema napadu na strane državnike.- rekao je Vučić za Večernji list-

Sjećate se ovog Vučića s kojim danas šuruje komunistkinja Merkel, Putin, Erdogan?

vojvoda_vasilije_vidovic_vaske_1993_i_2012_01-1

Vasilije Vidović glavni ubojica iz Škabrnje, osobni čuvar Aleksandra Vučića i Vojislava Šešelja do 2008. godine.

– Prije svega želim zahvaliti Draganu Čoviću. Riječ je o racionalnom i razumnom lideru koji dobro razumije interese svog naroda i za njih se bori te jedva čekam doći na sajam u Mostar iduće godine. Srbija je zemlja partner na sajmu i iskoristit ćemo to za jačanje naših odnosa te ćemo ulagati u BiH još više. Nemamo problem pomoći i tamo gdje će korist od toga imati svi, a ne samo Srbi. Vidjet ćete na tom sajmu našu posvećenost veću nego ikada.-hvali Vučić Čovića, učenika udbaša Čolaka, čestog gosta beogradskih ulica…

vila-dragana-i-bernadice-covic

Čovićev domoljubni skromni dom…jedan u nizu…

Hrvatska politika podržava Republiku srpsku, podržavaju njen “državni praznik”; “Ministrica obrane BiH Marina Pendeš odobrila je učešće Vojnog orkestra OS BiH na ceremonijalnim aktivnostima 8. i 9. siječnja, te počasti i polaganju vjenaca palim borcima VRS…” ! Ko nas bre zavadi?

Vučić je rekao za Večernji da nema teritorijalnih pretenzija prema Hrvatskoj, pa nema potrebe kada Hrvatskom vlada Milorad Pupovac…Ostalo će inako biti kako kaže komunistkinja Merkel. Bratstvo i jedinstvo četnika i naših kriminalaca.

Vlada SAO Krajina

Biro Krajine- srpska vlada SAO Krajine u izbjeglištvu, financirana u od Srbije sa sjedištem u Beogradu. 

Koga to promovira Večernji list i za koga radi? Hvala Večernjem što je ovo zločinca proglasio liderom balkana…

HOP