Sastanak Turske i Srbije gori cirkus od turskih sapunica

0
2149

Iako u Srbiji na sva usta hvale bitnost države koja ugošćuje turskog šefa države Erdogana; nekadašnje turske sluge čini se sve više postaju kao turski vazali. Erdogan i Vučić imaju jednu zajedničku karekteristiku, horoskopski znak-ribe, obojica se prodaju kao zlatne ribice koje su u biti pirane. Jedan i drugi motaju Ruse za svoj interes; dok su u biti klasični balkanci; prevrtljivi i nepouzdani.

Kada to Rusi shvate; shvatit će i svoju propast politike na Balkanu; od koje su ostale tek glupe srpske i turske serije.

Već kad krenete zapadnije prema BiH sve je zanimljivije kad se pomješa sa Hrvatima, a koje svi zajedno bezrazložno mrze. Vjerojatno jer su izabrali najbogatiju zemlju za život u EU, koja je toliko bogata da ju deset Todorića ne može upropastiti…jedino ako se ponovo vežemo za one idiote preko Drine.

Ovako imamo dovoljno za krasti i pljačkati narod ovrhama jer se u tri mjeseca od turizma zaradi dovoljno za sve političke opcije. To naravno shvaćaju i Ameri i Rusi pa smo postali novi lopovski hranedbeni lanac.

Posjeta Turaka poturicama u Beogradu možda trajno uspije ukloniti lažni slavenski duh u Srbiji, na koji se još pale jedino Rusi, koji ne kuže da je kod Srba baš sve lažnjak, pa i crkva. Ona svetosavska koja nema veze preveše niti liturgijski sa Bugarima i Rusima. Srećom za Srbe u Hrvatskoj ima hrpa budala koje to ne kuže…

Erdoganovi bijesni psi traže od srpskih poturica da naprave autoceste do muslimanskih enklava, podrže plinovod u Srbiji koja tek sada uvodi plin u Beograd. Velegrad bezgrijanja. Ako Vučić to podrži zajedno će pogledati sve serije o Paji i Jaretu, o svim glupim turskim nasilnicima i oduševljno umrijeti od dosade.

HOP