Fred Matić: Šatoraši su bili teroristi!

0
3126

Željko Matić bio je nekada na 101, kultnom radiju ljevice, da bi se danas skrasio na z1, koji je sve manje desno, a sve više nekakva televizija za prodavanje pameti. I tako Matić sve i svašta komentira, a sada je osmislio emisiju pandam Bujici, dok Bujanec zove tzv. desničare, čini se po prvim gostima da će Matić zvati levičare, od Josipovića do Matića.

I tako je u ovaj četvrtak bio gost ratnik levice Fred Matić, koji već dugo pokušava srušiti Bernardića. Nisu slučajni gosti kod Matića levičarski “idoli”, Josipović i Matić. Ne mogu podnijeti kršćana na čelu komunističko-masonske ekipe. Bernardić jako smeta. Iako i on bulazni svašta, ali barem se ne odriče crkve.

Što je Matić Matiću rekao? Šatoraši su bili teroristi. To je nova teza ratnika Matića. Oni su imali plinske boce i zato su teroristi. I tako je Fred, prijatel od Yusipovića još jednom ocrnio svoje suborce na čast i slavu titovog SDP-a. Politika je kurva.

Na pitanje Matića zašto nije otišao iz Hrvatske kako je obećao; Matić Fred Kremenko je odgovorio da je to bilo metaforično, mi bi rekli ne odlaze takvi lezilebovići, jer vani se treba raditi.

HOP