Skandal: Učitelji zlostavljenu djevojčicu silili da daje lažni iskaz da bi zaštitili rođaka od donačelnika općine (SDSS)!

0
3707

Novi skandal trese Vrginmost. Nakon što je srpski terorist Vučetić psovao majku malodobnoj kćeri obitelji Dragić, nakon što je skupina maloljetnih Srba pretukla malodobnu kćer Dragića u školi, u prošli petak maloljetnik iz obitelji Jovičić psovao je i vulgarno vrijeđao malodobnu kćer obitelji Dragić, iako je policija i inspekcija dolazila u školu.

Da skandal bude još veći  razrednica malodobne kćeri Dragićevih natjerala je djevojčicu od 7,5 godina da napiše iskaz  (!)  o događaju, bez prisustva roditelja, te da u tome iskazu optuži dijete koje nema ništa sa tim događajem, iz obitelji Josipović. Roditelji malodobne kćeri Dragićevih potvrdili su da je dijete došlo u suzama doma, jer je moralo lažno optužiti drugo dijete i još se moralo ispričati malom nasilniku iz obitelji Jovičić koji je već više puta zlostavljao kćer Dragićevih. Kako je ovaj Jovičić bratić od donačelnika Vrginmosta Branka Jovičića (SDSS), pretpostavlja se razlog ovog besramnog čina učitelja u školi.

O samom slučaju razgovarali smo sa poznatim zagrebačkim odvjetnikom M. K. koji nam je rekao da je ovo postupanje jako čudno i da je bespredmetno da su roditelji trebali biti prisutni pri ispitivanju djece, poglavito jer se zlostvaljanje malodobne djevojčice ponavlja.

Obitelj Dragić angažirala je odvjetnika nakon stalnih zlostavljanje djeteta u školi. Iskreno im je žao što je njihova kćer morala potpisati lažnu izjavu, gdje opterećuje nevino dijete za zlostavljanje, ali smatraju da su to učitelji namjerno napravili kako bi njihova kćer ispala nevjerodostojna. Ipak ozljede jasno govore da je dijete žrtva nasilja u ovoj školi bezakonja, koje očito se tolerira, jer je djevojčica bila tučena, te vučena poput vreće po podu škole. Kako škola nije pružila sigurnost djeteta u školi, nakon svega, ravnatelj škole mora snositi odgovornost, a škola materijalnu šteta.

Odvjetnik obitelji Dragić je rekao da će medije na vrijeme izvjestiti o daljnjim potezima.

Zanimljivo da je otac malog zlostavljača Jovičića pretukao trudnu policajku! Vrginmost ne živi Hrvatsku već SAO Krajinu.

HOP