SKANDALOZNO:Tajnica ministarstva koja bakici ruši zid, ponudila ostavku, a za nagradu dobiva posao javne bilježnice?!

0
4083

Otkrivamo tko je skandalozna tajnica ministarstva koja bakici ruši zid i školuje se na naš račun

Na zatvorenom dijelu sjednice Vlade na osobni zahtjev, razriješena je glavna tajnica Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja Nikolina Nežić.

Podsjetimo, HDZ-ovka je u Staroj Novalji srušila dio kuće starici Šimici Peranić (81). Gradila je na susjednoj parceli. Tek kada je nećak nesretne starice reagirao, inspekcija istog Ministarstva graditeljstva izašla je na teren i zatvorila gradilište te utvrdila da je Nežić prekršila zakon.

Državnoj službenici mr. sc. Jeleni Zrinski Berger, dano je ovlaštenje za obavljanje poslova glavnog tajnika Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja do imenovanja glavnog tajnika temeljem natječaja, natječaja, a najduže do šest mjeseci.

Njen šef Predrag Štromar (HNS) je odmah najavio da će pred zakonom biti svi jednaki. -piše nadobudno 24 sata. Da li je baš tako?

Naravno da nije. Nije ovo nikakva pobjeda struke, već  afera koja ima nastavak. Nežićka je prvi posao dobila kao piskaralo u javnobilježničkom uredu Anice Hukelj. I sada joj se naštelava iz kradezea posao javnog bilježnika. Gradonačelnik Velike Gorice- kradezeovac aferaš Barišić vrlo je blizak aferašici Nežić koja se školovala radeći za njega, pa kako doznajemo drug i partijac Barišić pokušava zgurati drugaricu hdz proleterku na mjesto javnog bilježnika preko ministarstva pravosuđa i druga Bošnjakovića…

https://narodne-novine.nn.hr/clanci/oglasi/o8231047.html

Screenshot_20171020-181915

Dogodi li se ta drugarska svinjarija, da jedna aferašica bude nagrađena novom pozicijom, znatno unosnijom, Plenković će moći reći da  VJERODOSTOJNO zajeb*va narod.

Inače drug ministar Bošnjaković je iz Ivanić Grada baš kao i tvrtka koja obavlja sve velike poslove u Velikoj Gorici, Elektro Petek kod aferaša gradonačelnika Barišića, poznatog kao trovača vodocrpilišta i ona je alfa i omega gradnje i rušenja svih velikih projekata.  Momentalno su zeznuli projekt oko bazena pa ga ruše…

sir-oliver

 

Svaka sličnost sa stvarnim likovima je slučajna. Ovo nije Alan Ford, već Crofordija…

HOP