Ove godine nema vlaka za Vukovar jer se vrhuška boji osvete HOS-a zbog uklonjene ploče iz Jasenovca

0
3214

Ove godine nema vlaka za Vukovar, na dan sjećanja žrtava Vukovaraca. Branitelji se pitaju zbog čega se to događa, a mogući odgovori pljušte na sve strane.

Branitelji smatraju da se vrhuška HDZ strašno kompromitirala u slučaju HOS-ove ploče u Jasenovcu, tvrdeći da ništa nije učinila za micanje četničkih ploča po Slavoniji. Jedini pravaš koji se usudi izači na ulicu i pred vladara Hrvatske Milorada Pupovca Pupija Dražen Keleminec dobio je ovih dana zabranu javnog okupljanja ispred četničke ploče u Trpinji.

Mediji svjesno ignoriraju ovu zabranu u zemlji kradeze komunizma i tako prešutno štite Plenkijevu igru “žmurke” pred Pupijem i njegovom četničkom braćom. Ne smetaju her Plenkiju četnici u redovima Pupi d.o.o stranke zvane SDSS vjerojatno po uzoru  na Hitlerov SS, pa što bi mu smetale četničke ploče po Slavoiji. Ionako su kradeze i stranka dugih prstića iselili Slavoniju u Irsku pa sad u miru i blagostanju mogu živjeti četnici.

Vjerojatno da treba platiti srpsku četničku crkvu ili neki dernek srpskih fašista kao u Srbu, Plenki bi zakolutao oči i sve platio…

Kradeze  je organizirao autobuse da bi držao stvar pod kontrolom u medijima i na terenu. Slučaj napuhanog prištavog Milanovića ne smije se ponoviti Plenkiju plemićke loze Pupovac ,na terenu i mogući izgred. On Stanimirović i Pupovac sigurno su najvjerodostojniji dostojanstvenici na Ovčari. Narod ih silno isčekuje.

HOP