Odgođen koncert srpskog cajkaša u Kninu na Dan kolone sjećanja u Vukovaru, nakon pritiska javnosti

0
4233

Cajkaški klub u Kninu koji širi najprimitivnu srpsku narodnjačku muziku odlučio je “ukrasiti” Dan najvećeg pokolju i razaranja jednog Hrvatskog grada u povijesti, Vukovara, sa narodnjačkim tulumom usred nekada okupiranog Knina. Knin je u to vrijeme bio logor za genocid nad Hrvatima. A taj dan  18. 11.1991. godine porušen je simbol Hrvatskog otpora -Vukovar. Gazda ovog kluba odlučio je taj dan pozvati u klub srpskog cajkaša Radu Lackovića na tulum srpske pesme. Branitelji su istog trena kontaktirali naš portal i tražili objavu ogorčenih građana.

Vlasnik ovog kluba nazvao je te građane širiteljima mržnje, jer su prema njegovoj procjeni visokokvalificiranog  znalca novinarstva neki žnj novinari sve zakuhali.

Kao što se u ovom klubu širi primitivizam, tako je i on poput zadnjeg primitivca sa tragikomičnom frizurom blatio portal, koji nema razumjevanja za cajkaše koncerte na Dan kolone sjećanja. Mi po njemu širimo mržnju?!

radepriopćenje

Prvo treba reći da je netko nama dojavio informaciju o ovom totalno neprimjerenom potezu u Kninu, dao slike i dao tekst. Znači li to da su ti branitelji i ogorčeni građani žnj klasa ljudi ili širitelji mržnje? Zašto je gazda sa tragikomičnom frizurom pomaknuo datum koncerta ako je sve to sasvim pošteno prema poginulim braniteljima i civilima u Vukovaru i Škabrnji?

Svi branitelji kojima smeta ponašanje ovog bahatog gazde kluba su širitelji mržnje, jer ne stavljaju srčeka ili priglupe stikere na svoja priopćenja kao on, koji je sudac tuđih “grešaka” za svoja sranja.

HOP