Plenkovićeva milicija hapsi HOS-ovce, zabranjuje skupove protiv četničke ploče u Trpinji, a Plenki dovodi omraženog Macana- PR lopovskih zadruga u tim!

0
3472

Plenković je postao zaštitnik svega onoga protiv čega su se branitelji borili.

Branitelji HOS-a sa pozdravom Za dom spremni borili su se protiv srpskih zločinaca, jučer usred Zagreba bez ikakvog stvarnog zakonskog osnova Plenkovićeva politička milicija koja se zove Policija hapsila je i zapisivala građane sa znakovljem HOS-a iz domovinskog rata.

privođ

Ako je na sudu nekoliko branitelja oslobođena u svezi tog znakovlja pitamo se na osnovu čega policija maltretira građane? Što je ovo komunistička milicija koju mi plaćamo da maltretira nezakonito narod, a s druge strane već 6mjeseci ne želi istražiti lopovluk oko INA-e i tajnog skrbničkog računa iako je dobila kaznenu prijavu. Znači li to da se naša policija i pravosuđe bave otvorenim kriminalom?

Skup 11.11. u trpinji protiv četničke ploče usred sela je zabranjen od strane Plenkovićeve milicije. Znači znakovlje četnika je dopušteno u ovoj zemlji?

trpinja

Zašto mi zapravo plaćamo Plenkovića, policiju i suce? Da nas zaje*avju?Maltretiraju? Lažu?

Tko su savjetnici Plenkovića? Šeks koji zna za kriminal oko Agrokora godinama, Gregurić i Valentić koji znaju za INA-in tajni račun bez OiB-a godinama?

Sada se raspravlja hoće li se INA ili ne prodati najvećoj ruskoj kompniji, ali se ne govori o tajnom računu za koji postoji i kazneni postupak. I dok se Grmoja hvali kako otkriva silne afere, zanimljivo da o tome šuti iako sve zna!

Tko  ulazi u tim Plenkovića? Macan. Čovjek koji je radio PR za  RBA zadruge koje su nelegalno radile kod nas i godinama pljačkale naivne ljude. Taj čovjek je svjedočio i protiv novinara u korist zadruga. Nema što Plenković je vjerodostojan. Poput mu najbližeg kompića Pupovca. Samo se čeka da preuzme HEP ministar razdjeljak Vrdoljak i ekipa iz Alan Forda je potpuna…

sir-oliver

HOP