Srpske zvijeri pile su krv nevinih žrtava Vukovara,a HDZ-SDP-HNS tu su žrtvu koristili pljačkajući i iseljavajući pobjednički Hrvatski narod

0
3447

Na današnji dan srpske zvijeri ušle su u Vukovar. Ubile preko osamdeset ljudi u hrvatskom selu Škabrnji. Ne može se govoriti da su bili vojnici, bili su zvijeri žedne hrvatske krvi. Nakon što su uništili jedan grad, onako prljavi, smrdljivi sa zvjerskim očima ušli su u grad pobiti sve one koji su ih tri mjeseca sramotili, jer nisu uspjeli pobijediti manje od dvije tisuće slabo naoružanih ljudi. Njih je bilo petanest puta više, a na sam dan pada Vukova čak četerdeset puta više od branitelja. S takvom silom srpske zvijeri nisu mogle osvojiti grad mjesecima.

Stalno angažiranih 30.000;u trenutku zauzimanja grada oko 80.000;1600 tenkova i oklopnih transportera;980 oruđa zemaljskog topništva;350 protuzrakoplovnih topova sa 750 cijevi za djelo­vanje po zemaljskim ciljevima.

Ulaskom u grad umjesto da se poklone hrabrosti Hrvata, Srbi kolju i ubijaju sve pred sobom, bijesni što su imali tako velike gubitke, od malog broja neprofesionalnih vojnika, običnih ljudi, među kojima se istakao nevojnik Blago Zadro. Profesionalni srpski vojnici pokazali su se kao zvijeri, silovatelji, ubojice i zadnja stoka. U Škabrnji je tjelesni čuvar Vojislava Šešelja, Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića (do 2008) vodio temeljitu misiju pokolja nad Hrvatima.

U pozadini ratnih zbivanja Zagrebačka banka zarađivala je enormne novce dok je država plivala u krvi. Nevjerojatno ali banka je imala ogromnu dobit, a s vremenom je uništila sve svoje osnivače. Ina je uništena poslije rata, 1996. odlukom spajanja sa beznačajnim MOl-om. Srbi su rušili, klali, a hrvatski komunisti su krali isti taj narod. Izmislili su komunisti HDZ, SDP i HNS za nezapamćenu pljačku naroda i njegove imovine.

zg-banka-kamata-225x300

Danas odlazimo u Vukovar… Slavonija, koljevka moje obitelji je iseljena… Nikada manje Hrvata, nikada više četničkih spomenika po gradovima i selima. Četničke zvijeri imaju i svoje groblje u Vukovaru, spomenike po Trpinji, Tenji, Borovom selu…

Narod je opljačkan i dalje se pljačka. Policija čuva četničke spomenike. Odvratan odnos prema krvi Hrvata. Prokletstvo izdaje, prokletstvo kralja Zvonimira ponovo je nad našim glavama.

Srbi su nas klali, naše žene silovali, naše crkve rušili, naše domove palili, a komunisti preoubučeni u HDZ, SDP i HNS su nastavili pljačkati i iseljavati Hrvate do danas.

Crna i masna zemlja Baranje je pusta. Najkavalitetnija zemlja u Europi. Prokleti bili izdajnici ove Božje zemlje. Čemu dolazite u Vukovar kada ste sve opljačkali na krvi Hrvata? Čemu se klanjate Škabrnji kada ćete ju već sutra izdati, pljačkajući i dalje Hrvatski narod…

Najstariji narod Europe, koji je ostavio trag od Indije i Irana, od Ukraine i Poljske, naši su simboli u Udinama, naši biljezi su po cijeloj Europi, uništava komunistička ološ.

Vi ste nam lažirali povijest i ugurali nas sa poturicama u istu zemlju, da nas kradu i ubijaju. Niti osmanlije nisu bili takve zvijeri, kada bi se Hrvati obranili, kao što su bili Srbi.

Smrznute branitelje, koji su do kraja ostali dosljedni i nisu se predali, Turci su pokopali sa svim počastima… Znali su cijeniti hrabrost. Ova skupina srspkih zvijeri to nije znala. Ubijali su ranjene, ženu, djecu, da bi danas mirno živjeli u Hrvatskoj kraj izdajničkog neokomunističkog pravosuđa.

Strašno je na kraju gledati kako nekadašnji komunisti, a današnji HDZ-ovci, SDP-ovci i HNS-ovci i dalje iseljavaju, pljačkaju i zatvaraju Hrvate, samo zato što nose sa sobom ista obilježja koja su stvorila povijest svijeta…Vrančić, Bošković, Tesla, Penkala…To su imena na koja se svijet trese, baš kao i na imena Zrinskih, Frankopana, Bana Jelačića, Nikole Jurišića i Blage Zadre.

Danas će još jednom narod pokazati koliko je veliki i moćan u svom mimohodu i poklonu žrtvama, dok komunističke zadojene glave hodaju uz njih. Reči će u Vukovaru i Škabrnji, mi smo ovo stvorili, vi ste za nas uzeli privilegije, neki su kupljeni za stan u Vukovaru i Zagrebu, neki su branitelji dobili sve, neki samo PTSP, ali narod je i dalje ostao veliki i moćan kroz sva ova stoljeća i sam je pobjedio Avare, Gote, Mlećane, Osmanlije, Talijane, Srbe, pa će pobijediti i komuniste…Dušu nam ne možete iseliti!

Igor Drenjančević