VIDEO: U Škabrnji ministar Krstičević traži procesuiranje zločina dok je jedini Keleminec izrekao ime glavnog zločinca V. VIDOVIĆA VASKETA

0
3894

VIDEO:

vojvoda_vasilije_vidovic_vaske_1993_i_2012_01-1

Dražen Keleminec prozvao je našu vlast za nepoduzimanje apsolutno ništa u svezi procesuiranja zločinca iz Škabrnje Vasilija Vidovića Vasketa, četničkog vojvodu, koji je bio i tjelesni čuvar Šešelja i Vučića do 2008. godine, što jasno pokazuje vezu današnje srpske vlasti i zločinaca. Vidović je bio niški specijalac i desna ruka srpskog generala  Mladića u genocidu.

Ministar Krstičević  u Škabrnji samo je šturo naglasio da se trebaju procesuirati zločinci, dok je Keleminec jasno prozvao glavnog zločinca.

-Izaslanstvo Autohtone – Hrvatske stranke prava dana 18. studenog 2017. godine u Škabrnji položilo je vijenac i zapalila lampaše za 84 žrtve ( 58 civila i 26 branitelja ). Zločin su počinili četnici na čelu sa vojvodom Vasilijem Vidovićem i JNA.
Vasilije Vidović dugogodišnji je tjelohranitelj Šešelja i Vučića , a Šešelj ga je proglasio vojvodom. Zločinac Vasilije Vidović danas mirno živi u Zemunu , a na sramotu, Hrvatsko državno odvjetništvo još do danas protiv njega nije podiglo optužnicu.
Hrvatsko pravosuđe svih godina progoni Hrvatske branitelje , a četnike i srpske zločince ili abolira ili ne podiže optužnice.
Zadnja žrtva Hrvatskog pravosuđa je dragovoljac Domovinskog rata Tomislav Merčep.-rekao je Keleminec u Škabrnji.

HOP