Srpski mediji presudu Mladiću smatraju nepravednom i time potrvđuju sklonst Srba prema genocidu

0
2907

Bezbednosno Informativna agencija  u šest sati  26.5.2011 uhapsila je Ratka Mladića. Mladić je uhapšen u Lazarevu kod Zrenjanina, a koristio je lažne dokumente pod imenom Milorad Komadić. Smdio je po svinjama, radio u svinjcu i živio kao zadnji jadnik. Za Srbe je bio heroj iz svinjca.

mladić

Gotovo neprepoznatljiv. Oronuo. Neuhranjen. Smrdljiv. General od svinjca.

– Ratko nije mogao sastaviti ni cijelu rečenicu, teško govori i teško se kreće, a na sud je došao sa punom vrećicom lijekova. Ignorirao je pitanja suca i okretao se ka Bruni Vekariću koji mu je očito vrlo antipatičanu – rekao je Miloš Šaljić.

Tadić: Skinuli smo ljagu sa Srbije i srpskog naroda- rekao je tada predsjednik Srbije…

PRIJE presude haškog suda okupila se elita srpskih luđaka u studiju srpske televizije začuđena dokazima i potvrdila kako Mladić nikakav genocid nije provodio na terenu, te da je to zavjera protiv Srba. Video prilog smo priložili da se još jednom uvjerimo kako riječi psihijatra Raškovića da su Srbi lud narod imaju osnova.

 

“Nije optužen za zločine u Hrvatskoj. Zločini u Škabrnji nisu ušli u optužnicu jer Republika Hrvatska nije odradila svoj dio posla. Ni prije hapšenja Mladića, ni kasnije”, rekao je Pero Kovačević, pravnik koji je nakon što je bio u pravnim timovima generala Markača i Gotovine nastavio pratiti suđenja u Haagu.

vojvoda_vasilije_vidovic_vaske_1993_i_2012_01-1

Vojvoda Vasilije Vidović

Slučaj Škabrnja je vrlo zanimljiv. Ratko Mladić je imao u svojim vojnim redovima 2 voda koljača, obučenih niških specijalaca zaduženih za klanja. Uglavnom su glumili četnike.  Najpoznatiji srpski koljač iz Škabrnje je Vasilije Vidović kojeg je javno otkrio novinar Igor Drenjančević, a nedavno  javno prozvao D. Keleminec.

Snimka koja dokazuje vezu zločinca Vidovića, Nikolića, Vučića i Šešelja

 

Vasilije Vidović je za vrijeme rata bio zadužen za klanja civila, na svome Toyota terencu imao je mrtvačku glavu, te je bio tjelesni čuvar Šešelja i Vučića do 2008. godine. Kada bi se povezalo njega, Mladića, Vučića i Nikolića bilo bi jasno tko vlada Srbijom i pravnom odlukom, pa se netko u hrvatskom pravosuđu  pobrinuo da se istraga skrene prema marginalcima. Novinar Igor Drenjančević dokazao je da se isti Vidović našao i u Stupnom dolu, što je potvrdio Norveški bataljun, ali i o tome niti slova u našim medijima.

Hrvatsko pravosuđe imalo je u rukama zločinca iz Škabrnje Milenka Radaka bliskog Vasiliju Vidoviću i pustilo ga je na slobodu.

Bog je čini nam se već Mladića kaznio, samoubojstvom kćeri i silovanjem u haškom zatvoru samog zločinca, a sama presuda je konačni pad genocidne Republike Srpske.

uredništvo HOP PORTALA