Haški sud skinuo odgovornost Srbije, Rusi podržavaju srpsku žgadiju i time rade stratešku grešku

0
2888

Haške presude protiv srpskih zločinaca i slučaj Šešelj pokazali su zapravo koliko smeta Hrvatska država i koliko je svjetska masonerija spremna povjesne činjenice lažirati. U slučaju Karadžić i Mladić haški suci su ustvrdili da nema poveznice Srbije i ovih zločinaca. Međunarodni sud pravde ponio se slično prema Srbiji. Šešelj je pušten iz Haaga jer je optužnica namjerno traljavo napravljena, a razlog se pravda kroz bolest. Haški sud zaštito je genocid Srbije koja je to očito radila po diktatu vladara u sjeni.

Ovih dana Rusija se zauzima za zločinca Ratka Mladića zbog kojeg se ubila i njegova kćer…zauzima se za njega, jer padom RS u BiH, pada i ruski utjecaj. Koliko je ruska politika kriva u regiji najbolje se vidi u podržavanju tzv. pravoslavne braće i SPC-u, koja je više tragikomična četnička crkva nego prava pravoslavna vjerska zajednica.

Svoju autonomnst ova nakaradna crkva kupovala je mitom. Iza takvih Rusi stoje i zapravo stvaraju animozitet kod Hrvata s pravom. Rusi stoje i iza Šešelja, bosanca koji je skroio novu lažnu povijest Srbije i proširio mržnju u regiji.  S kim si takav si.

Ruska diplomacija u Hrvatskoj kao da ne razumije jezik kvalitete, već podržava srpske laži. Ako je hrvatska država nastala 625. godina prije nego se uopće spominju Srbi, ako Hrvatske simbole nalazimo u Indiji, Iranu, Poljskoj, Ukrajini, Udinama u Italiji, a ruski povjesničar Majorov piše o Velikoj Hrvatskoj, pa valjda bi diplomati trebali znati što je značajnije.

grčka hrv

Ne broji se važnost neke zemlje po broju stanovnika, već po ulozi i značaju u povijesti. Strateški ruski potez prema Hrvatskoj je potpuno kriv. Bošković, Križanić, Tesla, Vrančić, Penkala…ovdje su rođeni. Najveće vojskovođe i borci protiv Osmanlija sa ovih su područja. Hrvatska je spasila Europu od Osmanlija.

Kravatu koju nose ruski diplomati, prvi su na sebe stavili Hrvati. Uostalom najljepšu zemlju imaju Hrvati. Takve stvari Rusi bi morali poštivati. Hrvatska je idealna poveznica ruske politike sa zapadom. Hrvatsku ne treba rušiti ekonomski i podređivati srpskom primitivizmu. Na njoj se prelamaju mnoge politike, ali narod tisućama godina opstaje.

J. Horvat M. Kralj Tomislav na prijestolju

 

Europski i ruski diplomati sve to ne vide jer su neobrazovani za taj novi izazov koji se zove Hrvatska, pa u Hrvatskoj prepuštaju stihijske odluke neokomunističke elita na vlasti, koja je kroz HAZU godinama lažirala vlastitu povijest, a kroz sveučilište širila laži.

Narod koji ima Meštrovića ili Augustinčića, Bukovca ili Krležu, Marinkovića, Ujevića i najljepše dječje priče Ivane Brlić Mažuranić, Marije Jurić Zagorke, taj narod zna stvarati…

gliptoteka meštrović

Uništenjem Hrvatske i davanjem primata srpskoj zločinačkoj politici EU je osuđena na propast. To čeka i Rusiju ako ovako nastavi…Diplomati koji se diče nekim znanjem trebali bi znati da su Habsburge na tron doveli Hrvati, dali im posjede koje nisu imali, hrabro štitili svoju zemlju od kralja Tomislava, preko Jurišića do Bana Jelačića, a u Vukovaru pokazali što znači za Hrvatsku mrijeti…

588b

U Hrvatskoj je nastao najbrži električni automobil na svijetu, u genetici, elektronoci, pješačkom oružju vodeći smo u svijetu. Hrvati rade vlakove, tramvaje, automobile, mobitele, puške, tenkove, brodove… ne vjerujete našim glupim političarima da smo nebitni.

Mario Dukić: Sv. Leopold Mandić
Mario Dukić: Sv. Leopold Mandić

Hrvati ne grade bombe, već izgrađuju svijet.

I.D.

HOP