‘Ne vjerujem u toliki broj samoubojstava branitelja- radi se o tehnologiji kojom udbaši djeluju na pojedince!’

0
3243

Gordana Čulina nas je po drugi puta zamolila da objavimo njena istraživanja u svezi ukradenih sustava iz naših tajnih službi i preko kojih se navodno potiče branitelje na samoubojstva.

Gordana nam je pokazala članak iz 7 dnevnog o takvom načinu manipuliranja sa ljudskom psihom, a sama smatra da se visokim frekvencijama utjeće čak i na rad srca.

dnevno

-Zar vam nisu čudni podaci o tolikom broju samoubojstava branitelja kod nas. Samo ovaj mjesec je veći broj branitelja preminuo. Pokušala sam svoja istraživanja predati u MUP i POA-u, ali mislim da vodeći kadar ne može niti dobiti moje informacije. U POA-i sam sjedila 30 minuta dok nisam predala omotnicu, ali djelatnik je  sa omotnicom izašao van. Meni kada sam to otkrila počeo je prijetiti Pavao Bertečić, poslao mi mail sa samobojstvom žene koja se baca sa litice. Na taj način mi je rekao da ću i sama završiti. Kada sam ga prijavila policiji rekli su mi da je on bezopasan starac. Drugim riječima nisu mi vjerovali ili su pokrivali njegov rad. On se hvalio da će mi spržiti mozak pa sam to povezala sa ovim ukradenim amričkim strojem za ometanje. Meni su se počele  događati čudne stvari sa tehnnološkim pomagalima u kuću, kao i atakom na zdravlje. Ja ne uzbunjujem javnost, već pri zdravom odlučivanju pitam građane Hrvatske kako im nije sumnjiv toliko velik broj samoubojstva i iznenadnih smrti. Poglavito su čudne braniteljske smrti ovaj mjesec, a jedna se dogodila i na samom pogrebu kolege branitelja.- dala je izjavu za naš portal Gordana Čulina.

HOP