Lažni poglavar HPC-a Škulić, osuđen zbog falsificiranja kredita od pola milijuna kuna, a vodi se sud protiv njega za štetu od 22 000 eura!

0
3872
Arhiepiskop HPC Aleksandar
Arhiepiskop HPC Aleksandar

Enimark Ponjević Kao prvo ovaj na slici je lazni svecenik i svuda ga vucarate po proslavama i sramotite se. Ovaj na slici je neki Bugar koji se lazno predstavlja a ako bas hocete priznatog svecenika onda je to Andrija Skulic iz Zadra. Sad malo surfajte i informirajte se …je da obojica imaju bradu ali razlika je velika.-Enimark Ponjević, vlasnik zaštitarske tvrtke General Security, koja je čuvala Božu Petrova kad je pregovarao o sastavljanju vlade to tvrdi o arihiepiskopu Aleksandru na profilu portala HOP. Kada je postao stručnjak za vjerske zajednice nitko ne zna. Upravo ovakvim izjavama koje se mogu okarakterizirati klevetom uništava se ideja HPC-a. Da ne govorimo da je ovo i neki oblik šovinizma prema bugarskoj nacionalnosti. Zanimljivo da pojava arhiepiskopa Aleksandra smeta ovom čovjeku, kojem je savjetnik bio Smiljan Reljić. Koga zapravo svrbi pa se češe zaključite sami… Bio je blizak Pernaru, Bandiću, a na izborima kraj MOST-a….

Čiji je projekt Škulić? Kako je moguće da se pojavio na Bujici, kraj dragovoljca Mišića u Vukovaru i od navodnog benediktinca ( imao je zapravo civilnu udrugu Benediktinaca koja nema veze sa katoličkom crkvom) postaje pravoslavac?!

Arihiepiskop Aleksandar 5 je godina studirao i završio fakultet te je kao svećenik proveo 33 godine u Bugarskoj pravoslavnoj crkvi. U Hrvatskoj djeluje na rasvjetljavanju laži srpske pravoslavne crkve, te je napisao knjigu o hrvatskom pravoslavlju i time itekako uzburkao javnost. Podržan je od naših iseljenika u Australiji i domovini. Na promociji knjige arhiepiskopa Aleksandra su govorili novinar i povjesničar Igor Vukić, te povjesničar Jurišić. Znatno stručnije osobe od Ponjevića.

Andrija Skulic Poštovani, hvala na proslijeđenoj objavi. Taj isti u pravoslavnom svijetu i ta ekipa iz Pariza se smatraju doslovno rečeno: civilima i sektom.
1)U pravoslavlju (kao i kod rkt)da biste bili duhovnik, morate biti ispravno zatečeni sa neraskidivim apostolskim slijedom.
2) U pravoslavlju episkopi(biskupski stalež) ne smije biti može biti oženjen, a isti je civilno oženjen.
3) Isti je došao u RH 12/2013. kad sam ja već bio priznat od stranih crkvi, osnovao Hoc 2012. samo što sam bio tabu tema.
4) Isti je dobio boravak u PU ZD potpisujući dokument da je zaposlen, jer zakon o strancima jasno kaže da im je uvijet za ishodovanje boravišta u RH, zaposlenje a isti je lagao i upisao da je zaposlen u ,crkvi’ i ispisao iznos na isti formular, a prije toga krivotvorio pečat ,HPC’ da bi na odjelu za strance to naivno prihvatili i odobrili mu isto.
…..Pametnome dovoljno o istom, a to što ga gura HOP ekipa, Glasnović i dr…dovoljno govori o njegovom karakteru i ….ali očito su im Marka Franovića iz Australije dragi $$$$$$$…E, moj narode….dok je takvih likova i izd….nije ni čudo da nam mladi nazalost odlaze, jer ga očito štite određene službe preko Glasnovića i australske linije koja je financ godinama kampanje hdz i predsjednice.
Samo se pitam, kakav možeš biti prvenstveno čovjek, a onda nekakav ,prestavnik’ da liježe sa ženom, a na glavi nosi biskupski kapu-kamilavku sa križem i odjeću? To je za pravoslavca: svetogrđe! Čestitiji je jedan ateist od istog. Užas što RH dozvoljava da nas blamiraju takvi pojedinci i još k tome turist.

Andrija Škulić nije napisao niti jednu knjigu na temu HPC-a, nije sudjelovao u raspravama sa srpskom stranom i zanimljivo baš on ponavlja iste riječi kao srpska crkva da arhiepiskop ne može biti oženjen. Njegov tekst prvo smo kopirali orginalan da pravoslavci vide koliko je to nepismen i neobrazovan čovjek. Takav čovjek bi vodio crkvu?

HPC Aleksandar za mail predstavljanje knjige

Evo malo činjenica za neznalice u srpskoj crkvi i neznalicu Škulića;

Većina apostola bila je oženjena. Sam Bog Isus Hristos izlijećio je punicu od ap. Petra. 
Poslanica Timoteju 3:2 “Episkop mora biti besprijekoran, jedne žene muž(suprug jedne žene), trijezan, razuman, sređen, gostoljubiv, sposoban poučavati”.Nama, kršćanima je najbitnije Sveto pismo. Čovjek ne mora biti teolog da bi to pročitao.
Ustav SPC propisuje način na koji oženjeni svećenik može postati episkop.
Knjiga Pravoslavna Dalmacija koju je izdao ep.Nikodim Milaš g. 1901 u Novom Sadu temelji se zapravo na to što je prije napisao protopop(oženjeni svećenik)Simeon Končarević, koji je g. 1750 rukopoložen za EPISKOP u srpskoj crkvi što Milaš potvrđuje. Znači u SPC može oženjeni svećenik postati episkop, a u HPC – ne.
Hrvatski Patrijarh Germogen isto je bio svećenik(imao je 4 djece). Sadašnji poglavar Crnogorske PC Arhiepiskop Milail je bio svećenik u Carigradskoj patrijaršiji. Poglavar Finske PC Arhiepiskop German Aav, bivši Rumunjski patrijarh Justinian … 

A sada malo o diplomama Škulića. Čovjek ima diplomu kulturne udruge, ali drugima soli pamet. Arhiepiskop Aleksandar bio je za razliku od ovog lažnjaka svećenik 33 godine. Škulić je 2011. godine bio oženjen i imao dvoje djece, a drugima soli pamet. To smo saznali iz presude za krivotvorenje za koju je osuđen.

Tuženik je 2011. osuđen za krivotvorenje dokumenata povodom podizanja bankovnog kredita od 511 .000,00 Kn, što se može pročitati na: http://www.hrvatskipravoslavci.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1087:andrija-kulji-bonifacije-lani-fratar-i-kriminalna-varalica&catid=1:vijesti&Itemid=7
Pogledaj kakav je “pravoslavac”(Škulić je u bjelim rukavama)

Okrivljeni Škulić je vozač , oženjen, otac dvoje djece

Kad znamo da je on tada katolik – je li bio vjenčan u Katoličkoj crkvi i kako je dobio rastavu od nje? Kad je postao monah – prije ili nakon rastave?
Škulić je imao nekoliko propalih tvrtki, kojima je nabijao dugove, protiv njega je podignuto nekoliko (7) kaznenih prijava i kao takvog ga podržava Ponjević. 
Škulić se isključivo bavi arhiepiskopom Aleksandrom. Nikako ne vjerom. Potpuno isto kao i srpska crkva.
EPISKOP 1 а
škulić
Isti je bio predstavljen na tome cirkusu kao svećenik Vlaha i Srba a priznat je u ovoj tragikomičnoj udrugi od Zoke Vasića. Povežimo tu činjenicu sa graktanjem Srba protiv arhiepiskopa Aleksandra i sve je jasno čiji je pijun Škulić.
hpc-mb
Za razliku od arhiepiskopa Aleksandra Škulić ima 18.1. 2018. godine sud zbog štete od 22000 eura koje je posudio od privatne osobe i prema svjedočenjima nije vratio.
Škulić je uspio nasamariti i Velimira Bujanca koji ga je promovirao u svojoj emisji neznajući o kakvom se prevarantu radi.
HOP