Izbjeglice u EU zbog klimatskih promjena – priča globalnog zatupljenja

0
2292

GLOBALNO ZATUPLJENJE- Svi putnici su iz Afrike, i putuju u Njemačku, naime, “bježe” pred “klimatskim promjenama”, a EU im je utočište, jer u EU nema klimatskih promjena. To je službeno objašnjenje koje daje Europska komisija, da postoji nova vrsta “izbjeglica” pred (dogmom) “klimatskih promjena”. Točno takvo objašnjenje dala je na Hrvatskom radiju za Božić 2017. predstavnica vlade Republike Hrvatske, i pozvala “građane” Republike Hrvatske da otvore svoja srca i prime “izbjeglice”. Uostalom, i papa poziva da se spase ove “izbjeglice” pred “klimatskim promjenama”.- sarkastično tumači novu krizu u svijetu profesor G. Jurišić.

O čemu se zapravo radi?

Sirijske izbjeglice preplavile su uniju  za vrijeme rata u Siriji, nije bilo bolje niti sa drugim zemljama Magreba. Izmišljanjem priče o klimatskim promjenama EU se puni novi stanovnicima sasvim drugačijeg sustava vrijednosti od europljana. I u tome se vidi kuda politika kreće.

Sa novim snagama na našem kontinuitetu EU se puni s narodima koji žele potisnuti starosjedioce, a  koji  pakne žele slušati vladare u sjeni. Oni su dovoljno obrazovani i bogati da mogu shvatiti kuda vode nove igre vladara u sjeni.

Novi stanovnici kontinenta trebaju biti poslušnici koji će ispunjavati želje vladara u sjeni. Neobrazovani i gladni idealni su za dozu poslušnosti koja nedostaje u EU. Nacionalnost, nacionalna država na taj način propada i stvara se poslušno globalno selo. To se događa i u našoj zemlji.

Otjerano je stanovništvo sa sela, tradicionalne vrijednosti, pa je sada lakše natjerati na poslušnost, jer selo više ne proizvodi dovoljno hrane. Tjeranjem Hrvata u inozemstvo otvoren je put novim došljacima sa istoka, a kojima se godinama puni glava o Hrvatima neonacistima. Tako se uništava hrvatska bit i poništava svaki oblik opstojnosti naroda.

HOP