Skandalozna odluka: Predsjednica pozivanjem Vučića daje i veliki značaj izložbi oko Jasenovca

0
2601

Predsjednica čini se da ovih dana ima svoje dane gluposti ili je otkrila neku drugu svoju stranu…prvo nas je podučila da je Hanžeković humanist na opće veselje cjelokupnog naroda, a poslije toga se još više okuražila i u Hrvatsku pozvala četnika Vučića, nakon što nas je zajedno sa prascem Dačićem prozvao genocidnima pred UN-om.

Pijandura Dačić tvrdio je tada sa okupljenom srpskom četničkom crkvom pred UN-om kako nema ništa protiv Hrvata, pa je malo napumpao broj ubijenih u logoru za deset puta više nego što hrvatske komunjare to tvrde. Jedino je od Goldsteina frend, tzv. srpski znastvenik bio blaži pa je opalio 1200000 žrtava. Za one nepismene svaka brojka iznad pola milijuna znači genocidnost nacije, manja cifra tek označava režim. Prema tome pokvareni debeljko i lopov Vučić nas prikazuju kao genocidan narod, a naša predsjednica ih zove brže bolje u Hrvatsku. Može li luđe?

Leljak i Vukić tvrde da je u Jasenovcu ubijeno oko 1600 ljudi. Njih ne puštaju u Jasenovac jer su navodni ekstremisti, a srpsku crkvu puštaju u krug jer tvrde da ima 750 000 žrtava. Stvarno smo zemlja luđaka. U Srbiji je ubijeno 14600 Židova i gle čuda nema izložbe debeljka, četničke crkve koja je to podržavala i Vučića na tu temu.

porfilije

Porfilije sa četničkom kapom je fotomontaža iz razloga što se ovog četnika htjelo približiti javnosti kakav jest, jer divno pjeva četničke arije i dobar je frend neokomunjara. Iako prima plaću u Hrvatskoj, govori srpski. I time svjesno krši ustav.

Ipak podvala sa Jasenovcem u UN-u nije prošla bar u hrvatskom medijskom prostoru iako je Večernji sve napravio da Kusturica napravi genijalan PR.

photo_region_BiH_licnosti_kacavenda_vasilije_Kacavenda_01_u_393710263

nikola v

Srpski svetac-Velimirović-obožavao je Hitlera i podržavao progon Židova

Znajuči što se sprema, glavni urednik HOP portala i Bujanec prvo su pripremili briljantnu emisiju o srpskoj crkvi, nakon toga Bujanec ruši laži preko Sedlara, Leljka i Vukića uz pomoć i podataka arhiepiskopa Aleksandra o Jasenovcu…

Srpski narod u konđama jevreja

Sada je jasno da diverzija naše diplomacije i pokvarene srpske nije uspjela, pa sada kada su otkrivene sve laži, Kolinda zove Vučića na dogovor i na taj način zapravo legitimira svinjariju Dačića i Vučića u svezi laži oko Jasenovca. Još jedan krivi potez.

Nije se uspjelo ocrniti desnicu u Hrvatskoj da je zločinačka, već su svi zajedno ispali teške budale pred narodom, koji shvaća da je ovo još jedan cirkus kako bi komunisti održali svoje pravo na vlast. Iako kontroliraju medije komunisti u Hrvatskoj, narod im sve manje vjeruje. Zato SDP propada i ljevica izmišlja nove prevarante, kao nekada ORAH ili laburiste, danas je izmislila Pernara koji za Oluju tvrdi da je etničko čišćenje dok ždere i pije po Beogradu…

Da je diplomacije  HRVATSKA već prije mjesec dana bi uputila prosvjednu notu šefu svih pučana Josephu Daulu, koji za vrijeme posjeta Zagrebu  tvrdio poput Srba da je u Hrvatskoj bjesnio građanski rat. Na tu laž Plenki nije reagirao, a niti Pejčinović. JAD OD DIPLOMACIJE.

HOP