EKSKLUZIVNO: DODIKOVI PLJAČKAŠI POKRALI ŠUME HRVATA I PROGLASILI IH DRŽAVNIM ŠUMAMA!

0
3302

Naše ministarstvo vanjskih poslova isprepadano izložbom o Jasenovcu nije primijetilo, a kamoli našlo bitnim da napiše jednu u nizu protesnih nota drugu lažljivcu Bakiru Izetbegoviću ( poturčenom Živkoviću) kojeg je čak i Večernji list uhvatio u 10 laži tijekom emisije JNA sineka Ace od Hrt-a i velikom borcu za Jasenovac i ekspertu za krađe banaka u slobodno vrijeme, Miloradu Dodiku, a u svezi pljačke privatne imovine Hrvata. Točnije pokradenih šuma.

Naime naš dopisnik iz genocidne tvorevine Republike Srpske nam javlja da su nakon napravljenog genocida nad Hrvatima tijekom velikosrpskog pohoda do 1995. godine Srbi odlučili i pljačkati imovinu, a  ovih mjeseci na način da sve rubne šume koje graniče sa državnim šumama, a vlasništvo su Hrvata prepišu na državu. Izbjegli Hrvati toga kraja, tražili su primanje i kod Plenković nacionale, ogorčeni ovom pljačkom, koja je potiho napravljena zadnjih mjeseci.

plenki 2

Srpski lopov, nakon što je pokrao božji narod odlučio se pljačkati Hrvate. MVP niti slova nije napisao ovom borcu za Jasenovac, i kradljivcu privatne imovine. Veliki spasioc Hrvata Dragan Čović mirno spava u svojoj nakaradnoj viletini i sanja još po koju u blizini Biokova…nema vremena za ovu pljačku…

HOP