Medijska mafija: Vodeći mediji pokrili kriminal u DORH-u prema žrtvama Ovčare i ignorirali vijest sa Bujice

0
3722

Jutarnji list, Večernji list i 24 sata kao vodeći mediji pokazali su još jednom da su vrh medijske mafije koja ne izvještava slobodno narod već rade za političko pravosudnu mafiju.

Niti jedan od spomenutih medija nije želio prenijeti vijest Velimira Bujanca o činjenici da DORH nije želio saslušati srpskog zločinca koji je pokajnik u slučaju Ovčara. To je kazneno djelo i Cvitan je trebao biti uhićen. Ako tome dodamo da cijeli slučaj vodi sudac koji je došao iz Srbije, a kod nas je navodno bio na tenkovima srpskim 1991. godine nije li to vijest?

Za ove medije to nije vijest! Prema tome namjerno sudjeluju u kaznenom djelu. Dio su mafije koja mrzi Hrvatsku. Dodamo li tome da je policijski istražitelj smijenjen na tome slučaju svaki bi normalni urednik vijest objavio na prvom mjestu.

Da Hrvatska nije slobodna zemlja jasno govori i činjenica kako je lažni desni portal Direktno tekst maknuo nakon poziva iz DORH- a. Pa to je vrh pravosudne mafije.

plenki

Policija je još jučer trebala pohapsiti vrh DORH-a , a ne da se to želi zataškati. Ljudi su klani kao stoka na Ovčari a DORH ne želi saslušati zločince? Mediji to ne prenose?

Hrvati su danas u Hrvatskoj svedeni na rulju koju se pljačka, krade se državu i protjeruje dok politička mafija se smije. Ta ološ se bori protiv tzv. Ustaša a niti jedan anifašista se nije iselio. Toliko se te gamadi nakotilo da traže ulicu Aleksandra Rankovića.  Ovi medijski bijednici dobivaju ogromne plaće da ignoriraju istinu.

Hrvatska je izdana kao i Ovčara. Na kostima  zaklanih Cvitan trguje za spas na svome radnom mjestu. Bijednik ima dva sina zaposlena u Agrokoru, a sad trguje svojim radnim mjestom i glasovima terorističke stranke SDSS. Cvitan je odbio glavninu kaznenih prijava protiv Pupovca. Sudilo se svjedocima! I time se podržava lopovluk! A o svemu tome ne smiju pisati mediji.

Državni odvjetnik dopušta da suci dolaze na posao iz Srbije. Da su neki i srpski teroristi. Mup dopušta da u njemu rade srpski teroristi. Fina doslovno radi što želi. Ovo je država za pljačku.

Hrt godinama na javnu televiziju dovodi vodeće pljačkaše da nam tumače kako nam je dobro. Ovu vijest niti jedna televizija nije prenjela. NOVA, RTL ne smatraju ovo viješću. Nagrađivani novinari šute. Gledaju se emisije Zorana Šprajca koji je isto nekakvi Jovanović.

Cvitana pod hitno treba uhititi, a takve medije ignorirati dok ne propadnu jer ne rade u interesu javnosti!

Hop portal se ometa, ruši kao da je ovo Sjeverna Koreja, ali čini se da oni žele Sjevernu Srbiju.

HOP