PREDSJEDNIK HČSP-a DAVOR TRBUHA OŠTRO KRITIZIRAO DOLAZAK ČETNIKA VUČIĆA!

0
1530

Hrvatice i Hrvati i svi Vi koji Hrvatsku doživljavate kao svoju jedinu Domovinu.
Opće je poznata stvar da smo mi Hrvati jedini narod na svijetu koji kratko pamti, ali brzo zaboravlja.
Da, ako to ne žele mediji, ako to ne želi ova podrepaška komunistička vlast, ako to ne žele čak ni interesne skupine iz redova braniteljske populacije, onda ćemo Vas mi iz Hrvatske čiste stranke prava podsjetiti tko to, koja to persona, dolazi na predsjedničin poziv u službeni posjet Hrvatskoj!
Dolazi nam predsjednik Srbije, dokazani i prikazani četnik Aleksandar Vučić.
Da, onaj isti Vučić koji na snimci iz ožujka 1995. godine u vatrenom govoru u okupiranoj Glini poručuje da tzv. “republika srpska” i Glina nikada neće biti Hrvatska i da ondje ustaška vlast nikada neće doći.
Da, isti onaj Vučić koji je poručio da će, ako radikali pobjede S. Miloševića, svi Srbi živjeti u jednoj državi, “velikoj Srbiji”.
Da, isti onaj Vučić, koji je uz Tomislava Nikolića bio dugogodišnji pobočnik  i prirepak ratnom zločincu i četničkom vojvodi Vojislavu Šešelju, sve do 2008.godine, kada je shvatio da se četnikovanje mora obući u novo ruho, pa se voljenog vojvode odrekao. No, drugarice i drugovi članovi komunističkog lijevog i desnog krila, okupljeni u organizacije, znane i kao SDP/HDZ, kao što priča kaže, car je gol.
Hrvatice i Hrvati, HČSP vam postavlja pitanje, parafrazirajući Delića, je li to moguće??!
U hrvatsku metropolu, na službeni poziv predsjednice, u službeni posjet dolazi dokazani četnik.
Dočekati će ga službeni protokol, po njegovom mišljenju, ustaške države, pozdraviti ustaška vojska, pod ustaškom zastavom kojoj se ovaj četnik mora po protokolu pokloniti.
Drugovi i drugarice političari i kupljeni braniteljski poltroni pod time mislimo na one koji si daju za pravo predstavljati i govoriti u ime svih braniteljskih udruga i branitelja općenito, dajući predsjednici na Pantovčaku podršku pri pozivu četnika na još nezacjeljenu od rata nam domovinu. Da ovo nije tragedija, bila bi komedija.
Svatko onaj tko namjerno zaboravlja poginule hrvatske branitelje od Vukovara, preko Škabrnje do Konavoskih brda i prihvaća dolazak četničkog vođe izdajica je hrvatskog naroda i Domovine, bez obzira koju funkciju obnašao ili koji čin nosio, bio on u kolicima ili imao cijela prsa puna odličja.
Pod ovim su znakovljem, pod ovom su zastavom, ginuli najbolji sinovi i kćeri hrvatskog naroda.
Mi iz HČSP-a, nemamo amneziju i zahtijevamo trenutnu suspenziju, glupog i ishitrenog poziva ovom četniku.
Jeste li Vi predsjednice prisegu naučili napamet ili s razumijevanjem?

Dok je god u Srbiji na vlasti četničko komunistička bagra, nitko, ama baš nitko u ovoj državi nema pravo pozivati koljače na hrvatsko sveto tlo.

Jer zapamtite!
Vučići dlaku mijenjaju, ali ćud ne.

Bog i Hrvati! Za Dom!
HČSP

HOP