‘Hrvatska’ policija prijeti Hrvatu koji ima hrvatski barjak na kući, dok Culej objašnjava što je Kolinda mislila!

0
15488

Danas je hrabri građanin Vrginmosta otišao prijaviti policiji nekorektan raspored zastava prilikom dolaska četničkog vojvode Ace Vučića.  U Vrginmostu sve je moralo biti kako ovaj psihopat traži. Na prvom mjestu zastava je Srbije. Da se ne uvrijedi frend od vojvode Aleksića i vojvode Vidovića. Ubojica. S kim si, takav si.

Za divno čudo policija u Vrginmostu koja u svojim redovima ima djecu srpskih terorista, sina četnika koji je pogodio hrvatski transportet, odlučila je upozoriti našeg Hrvata da ne drži hrvatsku zastavu na kući jer nije blagdan ili će platiti kaznu od 1000 kuna.

koli

To nam je Kolinda priredila dok je mijenjala haljine kao Sharon Stone pred srpskim zločincem kojeg tolerira EU unija…Od Vučićevog dolaska u Vrginmost mijenja se politika. Četništvo je ponovo u modi, policajci koji vole četništvo su “in” i hrvatski barjak smeta tim milicajcima koje naš narod plaća.

I zamislite apsurda, umjesto da hrvatski branitelj S. Culej brzinom svjetlosti otiđe u Vrginmost i pokaže Hrvatima što misli, on objašnjava što je Kolinda mislila kada je rekla “marginalci”?! Pa zar je retardirana da on mora objašnjavati, ili nezaštićena? Koga briga. Ponizila nas je i ugrozila Hrvate u Vrginmostu. Blokirala je udovice branitelja u prosvjedu, sjedila kraj tog srpskog kretena kada je u Lisinskom lagao da je manastir Krka njihov već 700 godina, iako je jasno da su srpski svećenici falsificirali povijest. I ugrozila je sve obitelji u općini Gvozd.

Padne li neka glava od lokalnih četnika ona će biti odgovorna jer je pustila tu zvijer među ljude. Ta  probuđena zvijer u Vučiću je i nama prenijela poruku na najjadniji mogući način. Prijetnje uz 1000 gorila kraj sebe… Usred Vrginmosta ponizio je žrtve, lagao o zvjerskim izjavama u Glini 1995. godine iz njegovih usta, postrojavao novinare, provocirao bijesan jer smo upravo mi razbili njegovu četničku čeliju, koju sad on ponovo ohrabruje kraj ove tragikomične predsjednice.

kolinda 33

Predsjednice koja iz branitelja Kelminca također radi marginalca. On je sjedio u rovovima dok ste Vi sjedili u uredu. Od Vas je bila tada mala korist, baš kao i danas. On je rekao zločincu marš iz Hrvatske, a Vi ste ga pozvali. Ovo što Vi radite ni Josipović nije radio, na račun kojeg je pljuštalo sijaset pogrda s ovog portala, a koji je itekako pomagao u Vašoj pobjedi, predsjednice! Ugrozili ste mnoge Hrvate u Vrginmostu, ali znam da će zbog vaše gluposti biti jedinstveniji nego ikada.

Koliko doznajemo, sada se umiljavate udovicama i tražite sastanak. Što možemo reći na to?

kolinda 22

Plenković je postupio puno pametnije i otpilio srpski dernek po Hrvatskoj. Šteta što branitelji nisu stigli do Gvozda. Tada bi i Vučić bio znatno tiši. Sve ste Vi to spriječili, a već danas njegov kretenski list Informer tvrdi da su ga ustaše htjele ubiti.  Neka Vas Bog ponizi na isti način kao što ste vi to učinili hrvatskom narodu. Svaka ruka je bitna ili se postane životni marginalac, što se već sutra može Vama dogoditi…jakov

HOP