Vučić veličao ratnog zločinca, a Kolinda uživala u njegovom društvu-Bulj objasnio kako su ga policajci nezakonito blokirali!

0
2956

VIDEO! Miro Bulj u Bujici uzvratio Vučiću: “On je lažljivi četnik i kukavica!”

Sada priča po Beogradu da je krenuo na mene i da se nije prepao, a pripadnici osiguranja nisu mi dali da mu priđem! Takvih se nisam bojao ‘91. niti ih se bojim sada – pojasnio je u Bujici na Z1 televiziji saborski zastupnik Mosta i otkrio detalje “okršaja” na Trgu sv. Marka: – Držali su me zatvorenog u Saboru punih sat vremena i čekali da Vučić ode! To je nedopustivo, ja sam saborski zastupnik i imam imunitet, a osiguranje me praktički zatočilo u zgradi parlamenta.

Miro Bulj je potvrdio da je prosvjed ratnih udovica protiv Vučića zabranjen na Gornjem gradu temeljem zahtjeva srbijanskih službi: “Njihova služba to je zatražila od Ureda predsjednice, a oni su zahtijev proslijedili MUP-u!”

U emisiji je objavljena informacija da je savjetnik Predsjednice za branitelje Ante Deur čak pet puta zvao Rozaliju Bartolić, čelnicu Udruge udovica hrvatskih branitelja, kako bi je nagovorio da “pokrije” Predsjednicu zbog njezine izjave o “marginalcima” koji su prosvjedovali protiv Vučića. Gospođa Rozalija nije mu se htjela javiti na telefon, a uredniku Bujice potvrdila je da se, unatoč pritiscima, ne namjerava naći s Kolindom Grabar – Kitarović!

Bujica je objavila i skandaloznu izjavu iz Gvozda koju su drugi mediji prešutjeli; srbijanski predsjednik otvoreno je hvalio “predsjednika Vlade” tzv. Republike Srpske Krajine Boru Mikelića! Unatoč tome, Grabar – Kitarović se s Vučićem kasnije ipak pojavila u ‘Lisinskom’, gdje je dobila ovacije članova Pupovčeva SNV-a…

Bulj je za predsjedničin susret s Vučićem rekao: “Ponašala se k’o Alisa u zemlji čudesa!”

Glavni urednik HOP portala tvrdi da u općini Gvozd tko ne misli kao Milorad Pupovac ima pakao od života. Naveo je primjer obitelji Dragić koju Srbi sustavno zlostavljaju.

Andrija Hebrang jasno je objasnio da ovo po ničemu nije bio državnički potez niti imalo korektno ponašanje prema udovicama domovinskog rata. Dragovoljac domovinskog rata Ivo Vranić napao je predsjednicu da je popljuvala krv poginulih branitelja ovim svojim tzv. državničkim ponašanjem. Hrvatski tjednik na naslovnici Bye bye Kolinda.

Velimir Bujanec- HOP portal