Vučić i Pupi stjerali župana u kut kao psa, a dožupana nisu niti zvali jer ne voli Pupija!

0
15271

Dokaz da Aleksandar čedo Vučić vlada Hrvatskom pokazala je naša policija i tzv. HRT.

kolinda_1-2__large

Krenimo redom. Policija je zastupnika Miru Bulja doslovno držala u pritvoru u Saboru dok zločinac Vučić ne ode iz Sabora. Bojali su se reakcije Bulja.

Policajci za koju vi to državu radite? Što je sa imunitetom zastupnika? Koga vi to zajebavate? U Vrginmostu specijalna policija iz Šibenika pretresala je branitelje kao narkomane pa i jednog koji je imao pojas od teške operacije! Šibenčani što je ovo- oba su pala?

Policija iz Vrginmosta maltretira građanina jer van državnog  praznika ima hrvatsku zastavu na kući? Jel milicajci jel bi trebao imati srpsku? Jel vam to Vučić rekao? U kojoj to jbn zemlji policija tjera vojsku na drugu prometnicu zbog Vučića?

vučić

 

Da  svi vi odete kod Vučića raditi i mir božji?

I sada ono najgore; na svećanom prijemu Vučića u Vrginmostu župan je trebao sjediti u prvom redu zdesna i točno gledati u Vučića. Župan HDZ-ovac  Žinić bačen je u kut kao zadnji jadnik iako je u Šumariju zaposlio SDSS-ovca Jovičića desnu ruku Pupovca, nepravomoćno osuđenog za korupciju u Vrginmostu. Isto tako na svećanost nije pozvan dožupan Bjelajac, Srbin koji ne podržava  Pupovca. Drugim riječima svi koji nisu za Pupovca i Vučića su nezanimljivi i zakon se ne treba poštivati. Hvala Kolinda što si iz države napravila Vučićevu prčiju. I samo bedak ovom tipu može biti koalicijski partner.

HRT nije htio prikazati izjavu branitelja Goluba iz Vrginmosta jer je iskreno rekao da će Vučićevim dolaskom biti produbljeni sukobi. To je cenzurirano da bi glupost predsjednice bila manja.

I za kraj jedna činjenica; da je posjet bio ishitren teško bi SNV mogao organizirati skup u Lisinskom. Po našoj procjeni za dolazak se znalo još od trenutka kada se dogodio incident u školi u Vrginmosta, tada su mladi Srbi jednu djevojčicu pretukli i nazivali ustaškinjom. Incident je zataškan od škole i policije. Bilo bi nezgodno da se istraga nastavila. I za sam posjet Vučića. To je bilo prije mjesec i pol …

Dobro nas lažu i izdaju.

HOP