KOLINDA PANIČNO BRIŠE KOMENTARE NA SVOME FB PROFILU NAKON POSJETE VOJVODE VUČIĆA!

0
3778

Na današnji dan prije tri godine započela sam mandat Predsjednice Republike Hrvatske. Tu časnu dužnost obnašam u interesu svih hrvatskih državljana, kako u Domovini, tako i u iseljeništvu. Do kraja mandata, u suradnji s Vladom RH, učinit ću sve kako bismo zaustavili iseljavanje mladih i preokrenuli negativne demografske trendove, kako bismo građanima s blokiranim računima omogućili novi početak, a podjele iz prošlosti pretvorili u zajedništvo za bolju budućnost-napisala je predsjednica post nakon gotovo 13 dana, očito shvaćajući koju glupost je napravila pozivom Vučića.

Nakon ovog posjeta Milorad Pupovac i SNV počeli su divljati o srpskim općinama u Hrvatskoj i njihovoj autonomiji, praktički obnovi SAO Krajine, Pupovac smatra da je puštanje na slobodu Gotovine i Markača otežalo položaj Srba u Hrvatskoj.  Ove godine SNV je dobio 20 milijuna više da bi iznosio ovakve protudržavne stavove.

Građani su ogorčeni na Kolindu G. Kitarović, evo komentara koje je većinom predsjednicina ekipa obrisala na njenom profilu;

koli7koli6koli1koli2koli4koli5koli3

HOP