Pupovac dobiva za SNV 50 milijuna, SPC do sada preko pola milijarde, ali Pupovcu smeta slobodni Gotovina, koji ugrožava prava Srba!

0
2931

Saborski zastupnik i predsjednik Srpskog narodnog vijeća (SNV) Milorad Pupovac ustvrdio je u ponedjeljak u Sarajevu kako je položaj Srba u Hrvatskoj pogoršan proteklih godina, najdrastičnije kada se HDZ pod Tomislavom Karamarkom pretvorio u stranku ekstremne desnice i nacionalizma, a sve je povezao s oslobađajućom presudom hrvatskim generalima u Den Haagu.

Pupovac je kao gost na tribini koju je organizirala sarajevska srpska kulturno-prosvjetna udruga “Prosvjeta” govorio o poziciji Srba u Hrvatskoj, a pri tom je istaknuo kako je sada za srpsku zajednicu u Hrvatskoj najvažnije sačuvati dostignuta prava i ne dopustiti njihovo dalje ugrožavanje.

“Čuvamo ono što smo postigli i istodobno se suprotsavljamo onome što ugrožava postignuto i nastojimo ići dalje”, kazao je Pupovac.

U principu Pupovac obilazi srpske zemlje kako on kaže i huška Srbe protiv Hrvata kako bi Srbi dobili autonomiju u Hrvatskoj, nako što je kradeze promijenio zakon o manjinama 2011. godine na štetu većine i dozvolio Pupovca da radi cirkus po Hrvatskoj.  Zanimljivo da je njegova pokvarenost otišla toliko daleko da je i Gotovina kriv što Srbi u potpunosti ne vladaju Hrvatskom, kraj ovih retardusa na vlasti. Ali cilj je blizu. Trilateralka i Plenki briselski se trude ratjerati sve Hrvate da Vučić i Pupi budu sretni.  Tada će u miru Kolinda moći mijenjati haljine. 

Hrvatska od kada je Gotovina bio u zatvoru  pa do danas dala je Srbima SNV-a od par milijuna kuna da bi došla do brojke 50 milijuna po godini, a srpska četnička crkva je dobila pola milijarde kuna do sada najmanje, iako od matice Srbije ne dobija ništa. Stvarno su ugroženi ovi srpski pacijenti.

Svaki normalan premijer istrjerao bi ovog pokvarenjaka iz koalicije, ali kako vidimo Pupi može srat po nama beskrajno.

HOP