Hrvatski novinari i lideri civilnih udruga suradnici stranih tajnih službi, a to nije samo sukob interesa nego izdaja

0
3060
Zagreb, 12.03.2016 - Konferencija za novinare Antifašistièke lige RH povodom prošlotjednih provala - poruka intendantu rijeèkog HNK-a Oliveru Frljiæu. Uz Olivera Frljiæa, o provali je u njegov stan i stan njegove djevojke u Zagrebu, su na konferenciji govorili i Vesna Teršeliè te Zoran Pusiæ. Na slici Zoran Pusiæ i Oliver Frljiæ. foto HINA/ Tomislav PAVLEK/ ik

Sukob interesa? Što znači ta sintagma i razumiju li ju hrvatski novinarski i akademski samoupravljači, bivši partijski doušnici iliti bivši udbaši i kosovci na fakultetima i u medijima?

Danas u Hrvatskoj sukob interesa je ako Premijer na poziciju ministra imenuje svojeg brata koji je visoko obrazovan i stručan, a sukob interesa nije ako političar svoju firmu daje na upravljanje nekom pravničkom uredu ili ako političar vrši dvije političke funkcije istovremeno? U pravoj demokraciji sukob interesa je drukčiji: Premijer može imenovati za ministra svojeg obrazovanog i stručnog brata bez urlanja političke oporbe, a političari imaju određeni rok za prodati svoje firme i dionice te ne mogu obnašati dvije političke funkcije istovremeno.

Za samoupravljačku komunističku ili liberalnu pamet prvi slučaj je sukob interesa, a drugi nije. Koliko takvih samoupravljača poznaje pravu demokarciju i njezina načela? Međutim, oni i dalje slijede demokraciju jednog od najvećih svjetskih ubojica – zločinca Tita i nameću je zajednici. Novinari danas uče novinarstvo preko masonskog i liberalnog CNN koji promiče liberalne ideje i koje se ni po čemu ne razlikuje od komunizma, fašizma ili nacizma, a jedina razlika je bogaćenje liberalne elite. Na fakultetima se još uvijek studentima predaje  komunistička demokracija, bratstvo i jedinstvo te samoupravno poslovanje.

Jedina je razlika što žrtve samoupravljača danas moraju živjeti u getu, a samoupravljači u novostečenim vilama i stanovima za rentu. O radničkoj sirotinji uopće ne brinu hrvatski liberali već na njihovu izrabljivanju nastoje osmisliti svoje bogastvo. Liberali iliti komunisti danas se bogate na grbači države, dakle, poreznih obveznika, a liberali, dakle, bivši komunisti u Saboru se uopće ne bore za radničku sirotinju i njihova ljudska prava. Zašto se brinu Zlatko Komadina, Darinko Kosor, Vesna Pusić,  Ivan Vrdoljak i mnogi drugi?

Hrvatski mediji i civilne udruge većinom žive od stranih donacija ili na grbači države, a najmanje od vlastitog rada kao u drugim demokracijama. Ni jedan medij se ne može održati bez reklama, ali kako se mediji bave pranjem mozga i kako je potencijalni čitatelj ili gledatelj siromašan,  broj čitatelja i gledatelja je jako malen, a zbog toga njihove reklame su ili jeftine ili jako skupe i nepristupačne malim firmama, što nije dovoljno za poslovanje privatnog medija. Neki mediji su se održavali od Agrokorovog lopovluka i donacijama UDB-e i KOS-a.

Zbog toga danas u te liberalne medije ulaze strane donacije čiji su izvor strane tajne službe. Nije li onda logično zaključitiu da su hrvatski novinari i lideri civilnih udruga suradnici stranih tajnih službi, a to nije samo sukob interesa nego izdaja. Ako im ne pomažu strane tajne službe, onda im se donacije daju  iz državnog i lokalnih proračuna ili privatno ispod stola, sve da bi se prikrio kriminal nekih hrvatskih političara.

Ako se netko ne slaže sa njihovim pogledima ili dogmom u Hrvatskoj, onda ga nazivaju primitivcem, ognjištarcem, nacionalistom ili fašistom, a skrivaju se iza antifašizma. Slično se događa i u Italiji. Današnji hrvatski antifašisti iliti liberali nisu ništa drugo nego presvučeni jugoslavenski nacisti, fašisti ili komunisti. Njih ne zanima cjelovita znanost, ako preko nje ne mogu kontrolirati puk, a najviše ih zanima elektronika i genetika, te ”otkrivanje” novih lijekova koji često sakate ili ubijaju djecu jer na tim znanostima se najlakše bogate liberali. Oni mogu javno iznositi svoju ideologiju, ali drugima to uskraćuju.

Međutim, drugima i drukčijima u Hrvatskoj se ne dozvoljava da iznose svoja mišljenja i stavove ni na Facebooku posebice ako tekst ukazuje na ideološko jednoumlje i kriminal, te zločinačko ponašanje liberala. Ovakvim ponašenjem liberali na fakultetima, u medijima i civilnim udrugama, sebi dodjeljuju božje uloge. Umjesto da cjelovitim znanjem obogate čovjeka, oni ga kastriraju kao cjelovito biće.  Oni ne priznaju čovjekovu duhovnu stranu i tako stvaraju prikrivene i opasne zločince.

Čini mi se da smo tek na početku, no možemo li zamisliti što nam pripremaju liberali u budućnosti? Pokušavaju raseliti ili uništiti Afriku, ali ne znamo zašto. Kao će se ponašati kad robote stave pod svoju kontrolu? Slično rade i na bliskom Levantu, a glavni cilj im je uništiti sve religije, a najvažnija im je meta kršćanstvo, posebice katoličanstvo.

Normalno je postaviti pitanje: Tko stoji iza ovih liberalnih namjera i zašto je veliki broj Titovih pionira sklon ovoj bezumnoj ideji? Jesu li to masoni ili neka druga religija? Čini mi se da znam, ali bih volio čuti i mišljenje naroda.

Srećko Radović

HOP