Vlahović ‘oprao’ Stankovićevu nebuloznu konstataciju ‘da je u Hrvatskoj ratovalo selo protiv sela ( s čijim oružjem?!)’

0
5592

Aca Stanković kao sin oficira JNA kvalificiran je objašnjavati da li je bilo građanskog rata u Hrvatskoj ili ne. On “kao veliki stručnjak” provalio je svakako  da je bilo, i to zamislite od oka određeno u postocima 20%. Nešto kao da mi prosudimo da je on toliko postotaka normalan…Ipak najgluplja je bila njegova teorija o građanskom ratu, pa tako Aca tvrdi da je ratovalo selo protiv sela i tako je nastala teorija građanskog rata u Hrvatskoj. 

Srpskim selima svemirci se dali nauružanje, puškice i steljivo, tenkove i topove izrađivali su po svinjcima i kokošarnicima i onda su napali Hrvate jer su shvatili da su građani drugog reda. Oni su imali samo tenkove, nisu imali samohotke i na taj način Hrvati sa lovačkim puškama su ih ugrožavali. Srpska sela su pokazla zavidnu ratnu opremu, koju su sami pošteno izrađivali 50 godina u tajnosti, a JNA i Srbi iz Srbije kod njih su u selo  dolazili kao turisti da se dive kako su toliko naoružanja proizveli za pedest godina dok su čuvali ovce i krave. Po selu su seljani vikali Velika Srbija, jer su tako zvali svoje selo…

NENAD VLAHOVIĆ, mr.iur. PREDSJEDNIK NACIONALNOG VIJEĆA SRBA
NENAD VLAHOVIĆ, mr.iur. PREDSJEDNIK NACIONALNOG VIJEĆA SRBA

Predsjednik nacionalnog vijeća Srba Nenad Vlahović ovako je komentirao ove nebuloze Ace Stankovića:

-Stanković ide putem Pupovca prijatelja po svim,zajedničkim načelima naštetiti Hrvatskoj prvenstveno u javnosti međunarodne zajednice. Ma ne čudi toliko pokvarena osoba koliko  odgovorni u HRT, koji mu pružaju medijski prostor. Više i ne gledam tu trećerazrednu emisiju. On će ići korak po korak sve dalje u pokvarenosti i iznoseći neistine kao i ovu da je vođen građanski rat.  Ako ima petlju neka me pozove u N1 ili HRT da mu objasnim što je građanski rat, a što agresija-rekao je ekskluzivno za naš portal Nenad Vlahović.

HOP