Masonerija se dobro narugala Srbima, pravoslavlje im vodi gay lobi, vlast otpadnici od hrvatskog naroda, a Pupovac se ne zna niti prekrižiti

0
3692

Ne znamo da li ste vidjeli kako Pupovac pleše Užičko kolo? Živa komedija, na  Youtube kanalu taj je video brzo maknut. Kad se prekriži još je komičniji, drugim riječima nema pojma. I takav glumi velikog Srbina i pravoslavca, dok o tome svemu nema pojma.

U 5.45 min emisije jasno se vidi da Pupovac s pravoslavljem ima veze kao krava sa politikom.

Da tu nije kraj sprdnje sa Srbima od strane masonerije vide se po sastavu vlade republike Srbije. U vladi najveći su revolucionari gay igrači iliti pederi i lezbe. Prema toj činjenici srpsko pravoslavlje na poltičkoj sceni vodi gay ekipa. Po može li komičnije… Vučić, Vulin i Brnabić kroje sudbinu Srba i zaklinju se u pravoslavlje. U crkvi bandit do bandita, od glavnog šefa koji je pregazio ljude na cesti i pobjegao sa mjesta nesreće , do suradnika kriminalaca, generala Mladića i zapošljavanju terorista u crkvi. Nema što pravoslavlje na visini. U gay lobi može komotno ući i silovani vojvoda Šešelj u zeničkog zatvoru, a i sam general Mladić silovan u haškom pritvoru…ako znamo da su mladi Srbi vođeni u muške hareme u vrijeme Turaka još je jasnija slika u što se ovaj cirkus masonerije pretvorio…čak je izašla i knjiga ovoj srpskoj sramoti za vrijeme turskog zločinačkog režima. S knjigom tko sretniji od masonerije…

Ali tu nije srpskim mukama kraj; vodeći četnici Srbije su Hrvat i Albanac. Šešelj i Vučić. Gotovo tragikomično. Ako ovome dodamo i predsjednicu vlade ispada da su frustrirani Hrvati i još uz to gejevi šefovi nacionalno-vjerskih resursa u Srbiji. Ivica Dačić je Hrvat isto iz gay lobija, koji već godinama širi mržnju i krade zajedno sa narkokartelom, nešto slično radi i Dodik u BiH, pokravši sve redom.

Izgleda da Srbijom godinama vladaju Vlahi i otpadnici hrvatskog naroda, dok Srbi čekaju svoju šansu u nekoj vrlo dalekoj budućnosti, ako to masonerija  odluči, jer ipak su Srbi prihvatili istambulsku konvenciju po kojoj muška i ženska djeca u vrtiću postaju ‘ono’ i tako otvaraju novu poglavlje pravoslavlja i četništva u Srbiji, ‘ono’ je četnik, ‘ono’ je pravoslavac, jedino Hrvati za njih ostaju ustaše, pa makar se zvali i ‘ono’ Šešelj.

Vlah Miodrag Linta pobrinuo se da dobro živi, zavaljao je veliki broj izbjeglica i huška protiv ustaša, bere lovu za fantomsko udruženje Srba koje naravno ne čini ništa, poput pupovčeve ekipe koja je dozvolila da Srbin umre u svinjcu.

HOP