Pročitajte odgovor žene Glavaševiću nakon njegova zločinačkog pozdrava ‘Smrt fašizmu’ korištenom za ženska prava

0
4110

Skandal u Saboru i pljuska svim ženama !

Bojan Glavašević , sin vukovarskog heroja Siniše Glavaševića ,danas je u Saboru svoj govor o pravima žena završio s malo izmijenjenim u narodu omrznutim pozdravom komunističkog totalitarnog režima “Smrt fašizmu” ! Da bih izbjegao salve osuda, dodao je još i “Sloboda ženama” !
Klasificirajući sve žene kao obespravljeno roblje koje on navodno želi osloboditi od fašizma ratifikacijom Istanbulske konvencije , nanio je neoprostivu štetu instituciji žene,kao majke,supruge i poslovne žene .
Samo bi tamo neka nevaspitana protuha mogla smisliti takvu degutantnu frazu da bi podvukla paralelu između fašizma i položaja žene u današnjem demokratskom društvu !
Taj pozdrav , mene osobno asocira na monstruozne zločince koji su u Domovinskom ratu noseći zvijezdu petokraku na čelu i slijedeć ideale totalitarnog komunističkog režima nas žene ponižavali i zlostavljali na sve moguće načine.
Ako gospodi Glavašević misli da smo mi žene zaboravile kako u originalu glasi taj partizanski pozdrav gadno se vara !Preteče, ( partizani) tog pozdrava su pobile pola milijuna Hrvata, mi žene smo zbog te navodne narodno oslobodilačke ideologije gubile muževe,sinove i bracu ! Njima je smrt fašizma i sloboda naroda značila ubiti,strijeljati, zaklati sve što diše hrvatski i predstavlja hrvatsko.
Osobno ! Nikada se u životu nisam osjećala tako poniženo i oblaćeno kao poslije tog izrečenog pozdrava od strane gospodina Glavaševića !
Gospodo Sabornici , ako već želite zaštititi nas žene ,onda ne dopustite da nas k’o fol štite tamo neki poltroni , poštapalicama između ostalog i komunističkog režima . Mi imamo svoju Hrvatsku i svoje Zakone i ne trebaju nam prosvijetljeni emisari komunizma da nas opet i opet po tko zna koji put blate !

Izvor FB

HOP