SDP-ov klaun Bernardić prijeti Istanbulskom konvencijom, kao da su Hrvati zvijeri prema ženama!

0
4814

Bernardić je na press konferenciji govorio i o pitanju ratifikacije Istanbulske konvencije, za koju je rekao da je SDP neće podržati u Saboru, ukoliko se ona ne usvoji u cijelosti. – Borba protiv nasilja nad ženama nema alternativu. U Hrvatskoj trebamo imati nultu stopu tolerancije na nasilje nad ženama. Drago mi je da je i ova Vlada na čelu s Plenkovićem shvatila da kao civilizirana i proeuropski orijentirana država moramo uvažavati one koji su po rodnom opredjeljenju drugačiji od njihova konzervativnog shvaćanja braka i obitelji. Nitko ništa u ovoj zemlji ne smije imati protiv gay, transrodnih, tj. LGBTQI* osoba. Svi mi imamo slične potrebe. Svi dijelimo želju za boljim životom, srećom i uspjehom. Zašto nas dijeliti? Hrvatska je mala zemlja i došlo je vrijeme da naučimo živjeti jedni zajedno s drugima. Naš je stav prihvaćanje Istanbulske konvencije u cijelosti, bez ikakvih ograda i bez ikakvih tzv.“poljskih modela“. U suprotnom, SDP ne može podržati ratifikaciju Istanbulske konvencije – rekao je.

-Koji bezbojni tulipan špičastog nosa! A što on misli, da bi političari trebali biti modni kreatiori? O kakvoj bezidejnosti on trabunja? Samo treba provodit zakone i uvest red, baš ga sere birokrat… počet će i dizat obrve ko Plenki uskoro!-komentirala je jedna žena u našoj anketi o Istambulskoj konvenciji… ispada da je Hrvaticama u Hrvatskoj ugrožen opstanak bez ove konvencije koja glorificira gay revoluciju…Hrvati će ih masakrirati bez konvencije, zakoni kao da ne postoje…ne može gluplje objašnjenje…znači li da do sada su ustavom bile ugrožene? Hoće li i one napraviti SAO Krajinu ako se ne izglasa Istambulska konvencija? Ili se rastati?

Uglavnom oba oka u glavi ili ti komunjarske stranke kradeze i stranka dugih prstića  ne mogu živjeti bez ove turske sapunice…

HOP