Općina Gvozd nema novaca za infrastrkturu, ali ima za odlazak načelnika u Beograd na skup terorista i četnika!

0
10210

-Dok općina nema novaca za građane, plaća načelniku Vrgi derneke sa četnikom  Lintom.-tako je jedan građanin protumačio veliko slavlje četnika u Beogradu. Četnici će reći da je obišao zavičajni klub. Jest zavičajni klub četnika u koje i on sam spada.

Miodrag Linta glavni je četnik iz Banovine, danas je taj lopov i niškorist u Beogradu. Nedavno je bio pozvan od strane naše predsjednice da dočeka vjerovali ili ne zločinca Vučića u općini Gvozd tjekom sramotnog posjeta Vučića Hrvatskoj. U Gvozdu ovaj se ratni huškać družio najviše se županom Žinićem iz stranke kradeze.

Inače nije jasno kako je načelnik općine Gvozd, Vrga toliko popularan kod Miodraga Linte, četnika koji ima i vladu Krajine u izbjeglištvu, kada je njegova obitelj švercala oružje i streljivo za muslimansku vojsku tijekom rata u vrećama za brašno…

U Beogradu redovito se četnici okupljaju u Vili Anđeli tako i ovaj puta sa načelnikom općine Gvozd Vrgom, blizu i pravoslavne crkve, koja je opće poznato prepuna četnika…i tako se braća našla, da za naše novce mržnju nam po Hrvatskoj kroje…

Nekadašnji načelnik općine  Branko Jovičić(pupovčev izbor) poznat po činjenici da je njegov sin bacio hrvatsku zastavu u toalet, a on sam gađao topovima Karlovac za vrijeme rata( to mu je preporuka za čelništvo u SDSS-u) preko kradezea dobio je radno mjesto u Šumariji Glina, kada je osuđen za kriminal i malverzacije u općini Gvozd. Sve to plaćaju hrvatski porezni obveznici i ovu mafiju na vlasti. 

HOP