Skandal: Profesorica hrvatskog želi pobiti rafalom sve protivnike Istanbulske konvencije!

0
11893

Prve prijetnje smrću i bacanjem u duboke jame upućene su prosvjednicima protiv Istanbulske konvencije od profesorice Hrvatskog jezika Sandre Uranjek Varge iz Osijeka.

Danas u popodnevnim satima u posljednje vrijeme na sve više popularnu stranicu potpore Bruni Esih na Facebooku je došla prijeteća poruka s osobnog profila ni manje ni više od profesorice Hrvatskog jezika i književnosti iz Osijeka Sandre Uranjek Varge nastanjene u Osijeku. Naime profesorica Sandra je prijetila smrću svim koji budu na prosvjedu protiv Istanbulske konvencije u Zagrebu zakazane za 24.03.2018. u 11 sati.

sandra uranjek varga

Ne bi to bilo ništa novo da prijetnja nije došla s osobnog profila jedne profesorice uposlenice Graditeljsko-geodetske škole iz Osijeka a što je Kazneno djelo Članak 139. Prijetnja je glasila citiramo:

sandra uranjek varga1

“Koliko budala ovdje ima! Ja dolazim, ali kao sotona da vas sve pocmekam dobrim rafalom. Treba sve vas u duboku jamu.”

Ovakvu poruku s javnog Facebook profila je ležerno uputila ni manje ni više profesorica Hrvatskog jezika koja zamislite obrazuje našu djecu i u svakodnevnom je kontaktu s djecom!!! Kontaktirali smo Graditeljsko-geodetsku školu iz Osijeka na njihovoj Facebook stranici i dobili smo sljedeći odgovor:

“Poštovana, hvala Vam na obavijesti. Stavovi i objave pojedinaca, osobito u ovakvim slučajevima, ne moraju se nužno podudarati sa stavovima administratora ove stranice niti stavovima Graditeljsko-geodetske škole. Ni na koji način ne možemo kontrolirati niti utjecati na objave djelatnice (koja je trenutno na bolovanju) s njezinoga privatnog Facebook profila. Administrator ove stranice može o Vašim spoznajama obavijestiti ravnatelja, no za ikakve ozbiljnije aktivnosti trebali biste se službenim putem obratiti nadležnim službama. Lijep pozdrav”

Dotična profesorica je dva sata poslije svoje prijetnje izbrisala svoj komentar u kome je uputila prijetnje smrću, no sačuvan je screenshot njene prijetnje ali i ostalih poruka poput, citiramo: “Samo dajte. Prijavite. Evo drhtim od straha. Brrrrr. Treba oib?”

sandra uranjek varga2

Dakle poslije prijetnje smrću i bacanja u duboke jame profesorica se nije libila niti da iskaže da se ne boji i da stoji iza onoga što je napisala to jeste prijetnje smrću i bacanja ljudi u jame i to duboke! Danas nam takve osobe uče djecu i rade s djecom na što je i sama pomisao užasna! Za dotičnu je pobiti ljude neistomišljenike i baciti u duboke jame nešto normalno i nešto zbog čega se ne treba bojati niti kajati!

 

Profesorica hrvatskog jezika i književnosti uposlenica Graditeljsko-geodetske škole iz Osijeka koja je uputila prijetnje smrću.

Kada smo pregledali Facebook profile Sandre Uranjek Varge i njenog muža uočili smo da je profesorica velika obožavateljica feminističkih pokreta, komunizma, Tita i bivše Jugoslavije a njen muž Goran Varga isto tako osobito veliki obožavatelj Che Guevare s crvenom petokrakom na beretki!

Nadamo se da će nadležne institucije reagirati na ove prijetnje smrću djelatnice jedne škole jer je ovakvo nešto krajnje nedopustivo. Za ovakve prijetnje mora snositi zakonom propisane posljedice.

Članak (1)

(Dokument možete listati pokretom miša u donjem lijevom uglu)

Izvor: M.D.

HOP