Odbačena ‘kaznena’ protiv četnika iz srpskog koncentracijskog logora i dojavom uklonjen inkriminirajući sadržaj!

0
9717
17.02.2014., Zagreb - U Saboru je odrzana sjednica Nacionalnog vijeca za pracenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije. Dinko Cvitan, Mladen Bajic. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

“Zašto smo se digli 91., a sad ne? Koja je razlika? U Hrvatskoj ima 180 000 Srba, od toga 40 000 u Zagrebu, vođa im je potpredsjednik RH-a, ima 21 600 aboliranih četnika, od kojih je kritičan broj u MUP-u RH.

Prekjučer sam dobio odbijenicu rješenja kaznene prijave protiv Nikole Puhara, četnika iz logora Stara Gradiška, odbacio  je kaznenu prijavu Predrag Prevolšek , zamjenik ODO.

Facebook profil spornog Puhara bio je prepun postova četničkog sadržaja i slika, uključujući komunikaciju s izbjeglim četnicima (Kanada, Australija (Draško Basta, vođa TO Cage). ODO taj profil nije pogledalo gotovo mjesec dana od moje prijave dok su inkriminirajući sadržaji tamo stajali. Nakon par tjedana pogledao sam profil N. Puhara.

Od 30-ak postova ostala su 4 (može se pogledati ). Miran obiteljski čovjek!?.

Pitanje:Zašto je obrisao postove ako je sve u redu ? Mogući odgovori: Namjerava se vraćati (na more, možda) i …netko mu je javio. Tko, ako za moju prijavu zna samo policija i ODO? Jesmo li se borili za ovo?

I jesmo li se borili da sad prestanemo jer se više ne puca? “Naš” drug Tito veće je bitke vodio poslije nego prije 1945. Mi smo dopustili da se oni opet izbore”.

razmišljanje branitelja

HOP