Šef četničko-srpske crkve u Hrvatskoj rođak je zločinca A. Vučića!

0
7065

Srpski novinar Predrag Popović ( inače rodom Srbin iz Osijeka ) iz Brkićevog Tabloida piše  kako je  masnobradi pop, urokljiva i vampirskoga pogleda, vladika Porfirije Perić u izravnom srodstvu s Angelinom Vučić, mamom zločinca Aleksandra Vučića.

Piše još i da su i Porfirije i Angelina rođeni u Bečeju, te da je mentalni bolesnik Aleksandar Vučić ( novinar Tabloida Igor Milanović pisao je ranije opširno kako Vučić ima paranoidnu šizofreniju dijagnosticiranu od 1995. te prima ljekove i injekcije na vojnoj VMA klinici u Beogradu, ali piše kako je on toliko poludio da više ni injekcije ne djeluju ), išao je po pisanju Popovića još tamo krajem devedesetih kod vladike Porfirija da ga pop “tihovanjem” i duhovnim seansama vrati iz depresije, kad mu već ni psihijatri nisu mogli pomoći.

I Popović u svojim tekstovima navodi kako je to bilo još od 1995 – 1999. i da je prema tome Vučić još od onda totalni duševni bolesnik.

plenković pupovac porfirije

No, najveći je problem za Hrvatsku što je poremećeni tip Vučić, očito u znak njegove osobne zahvale Porfiriju,  popu uzvratio uslugu paklenim postavljenjem Porfirija na sadašne mjesto u SPC, te ga lansirao usred Zagteba, jer u Srbiji svaka vlast oduvijek ima utjecaja na imenovanje crkvenih velikodostojnika, kao što postoji i povratna sprega.

Sad je potpuno jasno da se Porfirije tako drsko i bezobrazno bahati i četnikuje uz dopust i u dosluhu s njegovim rođakom Aleksandrom Vučićem. Fizionomijom se Porfirije i Angelina Vučić dojme kao da imaju onako pomalo zagasit romski ten, a nije nemoguće da imaju i krvi, budući da u Bečeju na rijeci Tisi uvijek bio razmjerno velik broj ciganskih nastambi i da su se krvno miješali sa Srbima.

I Angelina ima poluromsku facu, a Aleksandar dosta liči na majku. Sve to nam onda dosta objašnjava njegovo čergarsko vođenje politike i sve ostale nomadske, indijsko – pakistanske magije njegovoga genetskog ciganluka iz turskoga pašaluka.

HOP