Partizanka prijetila smrću prosvjednicima, a božinovićeva policija je naguravala prosvjednike!

0
9873

-Nakon skupa protiv Istanbulske komedije ova drugarica na slici prišla mi je i pokazala prste dolje i rekla mi smrt. Mirno je otišla i nisam reagirao. Nakon nekoliko minuta ta ista drugarica ponovno mi prišla na Trgu bana Josipa Jelačića i rekla marš. Nakon toga zvali smo policiju i policija nije htjela doći pola sata. Nakon dolaska policije oko drugarice su plesali. a prema meni ponjeli kao da sam ja nju dirao ili napadao. Jedna njezina drugarica rekla je da ona želi biti njoj svjedok (lažni), a policajac je u prolazu do nje mene odgurnuo kao da sam kontejner. Ova drugarica javno je govorila protiv skupa na Trgu Bana Jelačića, pa je jasno kamo drugarica pripada.

-Nakon skupa otišao sam prijaviti drugaricu i policajce koji su nekorektno radili svoj posao. Jedan policajac me odgurivao, a to nije nikakav niti zahvat za privođenje niti redovno ponašanje policije, te je bez da ispita situaciju potpuno amaterski optužio mene osobno za nered na ulici. Na taj način je sigurno napravio težu stegovnu povredu. Moji svjedoci su potrvrdili da je gospođa prijetila likvidacijom, kao što su vjerojatno njeni rođaci to radili 1945.godine. Na policiji je izjavila da nije rekla meni “smrt”,već da je izgovorila zločinački pozdrav “smrt fašizmu” kojim su partizani ubijali 40 godina. Što je laž.

-Kako vidimo policajci se već ponašaju u skladu sa Istanbulskom konvencijom, odguruju muškarca kada je nasilna žena. Napamet i vrlo opasno. -izjavio je za naš portal D. Keleminec nakon izlaska iz policije.

pros

Skup je protekao mirno protiv Istanbulske konvencije, vladi se vikalo da je izdajnička iz usta 80 000 grla. U ’24 časa’, Večernjem i brojkama policije bilo je par tisuća ljudi, svatko tko zna osnove matematike zna da su to nebuloze, sve u korist vlade da se umanji značaj prosvjeda. Narod je protiv konvencije u velikom broju i HDZ nema podršku svoje izborne baze, već ima podršku potkupljivih pojedinaca, na skupu je bilo i puno lažnih domoljuba koji su slali selfije na svoj  fb profil kao da su na koncertu Olivera Dragojevića.

prosvjed protiv IK

Ovako izgleda 5000 ljudi kad ih broji policija i mainshit mediji.

Vlada ovu poruku neće uvažiti pa se postavlja pitanje što nose prosvjedi ako nemaju efekta. Očito se treba primjeniti rumunjski ili ukrajinski model prosvjeda po kojem prosvjed ne prestaje dok se ne ispune uvjeti prosvjednika.

HOP