Kolinda putuje po svijetu, organizira za naš novac večeru u Frankfurtu i podržava Istanbulsku bljuvotinu

0
6821

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarovic, ministrica vanjskih poslova Marija Pejčinovic Burić te nekoliko saborskih zastupnika i uglednika iz kulturnog života sudjeluju u Frankfurtu na svečanosti “Večernjakova domovnica”, piše HRT

-Obraćajući se nazočnima, predsjednica je izrazila zadovoljstvo što je večeras ondje sa svojim narodom. “Ova sada već tradicionalna svečanost okuplja vas i ove godine iz više država, u kojima žive stotine tisuća Hrvata, iseljenih iz svih krajeva Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Možemo stoga reći da je ovo na svoj način mali sabor hrvatskoga iseljeništva.”

Sramota što sve nas hrvatski narod plaća. To si bonkulovici hedonisti koji tamo idu se nažderavati se, nalokavati i naslikavati, na račun poreznih obveznika čime samo čine štetu. A novce nas Hrvata ostave tamo. Da im je stalo do dijaspore i njihovog povratka i ostanka mladih bili bi jučer na prosvjedu protiv IK i rodne ideoligije. Treba tražiti objavu troškova za ovaj događaj u Frankfurtu i koliko je novaca tamo ostavljeno! Po prvi put imam ozbiljnu zamjerku Generalu Glasnoviću, jer je išao u Frankfurt umjesto da je ostao u Zagrebu i obratio se Hrvatskom narodu na prosvjedu protiv IK i rodne ideologije.

Dakle svake godine na te skupove odlaze brojni zaposlenici gradova, Turističke Zajednice i županija, ureda matice hrvatskih iseljenike iz tih gradova i koje financiraju porezni obveznici RH, a ne dijaspora.

Znači ide iz proračuna grada ili DNZ svejedno, novac je našeg naroda, koji se na to utroši. Dijaspora to ne plaća.- rekao je jedan politički aktivist iz vrlo ugledne obitelji.

 

HOP