Plenković ide na prijevremene izbore da bi očistio protivnike u stranci preko izbornih lista, a IK-a je test lojalnosti hadezeovaca!

0
11894

Bivšeg ruskog agenta Sergeja Skripala i njegovu kći Juliju 4. ožujka pronašli su onesviještene na klupi u gradu Salisburyju i prevezli ih u bolnicu gdje se i dalje nalaze. Dva dana kasnije, šef britanske antiterorističke policije Mark Rowley objavio je kako su napadnuti nervnim otrovom. Osim njih, u bolnici je završio i policajac koji je prvi stigao na mjesto događaja.  Od tada je krenula još jedna lažna afera iz britanske kuhinje. Sjetimo se Iraka, optužba na račun zemalja Magreba. Nakon toga nastala je velike pustoš od Libije do Iraka.

Što je glupo u ovoj britanskoj priči?

Sergej Skripal je britanski tajni agent a ne ruski, jer je radio za Engleze, uhapšen u Rusiji i nakon ispitivanja zamijenjen. On je potpuno  bezvrijedan ruskim službama. Imali su ga u rukama i da je opasan ne bi nikada bio razmijenjen, a Rusi su ga dali Britancima na skrb. Zašto bi ga otrovali nakon što su ga pomilovali i pustili?

U ovu pokvarenu igru ubacio se i Andrej Istambulski, trećerazredni diplomat koji govori bezbroj jezika i današnji najgori premijer iz  kvote HDZ-a. On svoju karijeru gradi na uvlačenju u guzicu europskim hoštaplerima. Smatra da ako izglasa Istanbulsku konvenciju i uvede totalni kaos u društvo, te isporuči jednog ruskog diplomata na “giljotinu” kako će time sebi osigurati podršku EU hoštapleraja na izborima. Malo morgen.

Koji je plan Andreja Istanbulskog?

Jednostavan. Prijevremeni izbori u rujnu. On i Bernardić iz SDP-a na liste za izbore staviti će sebi odane ljude. Maknut neposlušnike. Zato je Plenković krenuo u ratifikaciju Istanbulske konvencije. Na njoj će testirati na koga može računati na izborima. Većina parlamentaraca iz saborskog kluba HDZ-a zna za taj detalj i podržava Plenkovića jer tako čuva saborsku fotelju. Drugim riječima, izdajnička ekipa foteljaša. Nije bolje niti u SDP-u. Pobunjenici lete svako malo iz komunističke stranke, a Maras koji je nedavno trkeljao kako SDP neće podržati ratifikaciju IK u parlamentu, pod Plenkovićevim uvjetima je ušutio…Iz istog straha kao i hadezeovci…

Na izborima će Plenković pokušati uzeti što više glasova od SDP-a jer vodi sličnu neokomunističku politiku, uništiti sve ostale male stranke i razjediniti MOST upravo na ideološkim temama jer kako vidimo o IK u MOST-u imaju različiti stav. Živi zid će pritisnuti preko Pernara koji je napravio više kriminalnih radnji.

S druge strane predsjednica ima odlične odnose s Rusijom i ne odgovara joj ova igra. Poglavito jer i njen brat posluje sa Rusima, od tuda i kreće sukob sa predsjednicom našeg premijera. Plenković je bio u velikoj prednosti pred predsjednicom jer je predsjednica napravila strašan gaf sa Vučićem, kada je doslovno iz javnosti napravila marginalce kako bi se dodvorila zločincu Vučiću.

Desnica dosta bliska Rusima ovako je opravdavala Ruse u ovome slučaju;

Zahvaljujući, između ostalog, i ruskim operativnim akcijama i obraćanju Mihaila Gorbačova rukovodstvu Jugoslavije i JNA 6. oktobra 1991. godine, s pozivom da se suzdrže od upotrebe sile, Zagreb je uspješno spašen od razaranja i ozbiljnih civilnih žrtava. No Putin niti je načelu iste države niti je istog pogleda na politiku kao Gorbačov. Mi se trebamo samo držati logike oko ovog novog slučaja koji je zapravo aktiviran nakon što je otkrivena zapadnjačka igra protiv Rusa i srpskog generala Dikića u Podgorici.

Juncker u Crnoj Gori nakon otkrića da je crnogorska policija podmetnula oružje ‘teroristima’,a Vučić pod CIA-om!

Nakon ovih mojih tekstova, mnoga veleposlanstva su dobila na stol dokaze o vrlo prljavoj i ruskoj i zapadnjačkoj igri u maloj zemlji velikih kriminalaca na brdovitom balkanu. Crna Gora je trebala biti okidač većeg požara u regiji. Sjetimo se ubojstva srpskog političara na Kosovu, podmetanje lažnog atentata na Vučića. Sve su to bili probni baloni za stvaranje nemira u regiji.

Nije slučajno da su dokumenti o zavjeri u Crnoj Gori došli u moje ruke. Srpski mediji progone ovaj portal već mjesecima, najžešći napad na portal u listu Informer krenuo je za vrijeme posjete Vučića. I Vučić je otišao u Pupovčevu izbornu bazu ojačati četničiju, o kojoj se najviše piše na ovome portalu. Prvo što je izgovorio zločinac Vučić pri povratku u zemlju je činjenica da je u Hrvatskoj naučio novu riječ. Četničija. Napisanu na ovom portalu.  Informer je tada prozivao Bujanca i Sačića na naslovnici, a na dnu naslovnice prenio tekst HOP portala. U emisiji o Vrginmostu i sam sam sudjelovao.

Kako Vučić redovito čita ovaj portal, crnogorski slučaj postao mu je veliki teret. U tom slučaju Vučić izdaje svoga generala Dikića i namiješta oružje za terorizam generalu preko ravnogorskih četnika. Što u prijevodu znači da je izdao ruski plan rušenja crnogorskog ulaska u NATO.  Dan nakon objave prvooptuženi u slučaju podmetanja oružja i narodni poslanik Knežević, dijelio je naš tekst novinarima, da bi ga Nova Borba besramno prepisala. Ipak stoji činjenica da je hrvatski portal otkrio istinu o zbivanjima u Crnoj Gori. Slučaju koji i danas potresa cijelu regiju i destabilizira Uniju. Čini se da sada saznajemo preko slučaja trovanja ruskog špijuna tko je druga strana…

Geronimo-L#1 (1)

Ova slika jasno pokazuje da je priča oko ruskog špijuna i trovanja u mnogočemu izmišljena. Vatrogasci na mjestu događaja ne nose zaštitna odjela, a lokacija je kontaminirana otrovom?!

Rusima odgovara jačanje desnice u Hrvatskoj koja je protiv IK. Homogenizacija tih birača može srušiti Plenkovića i vratiti Karamarkov kadar u HDZ. To EU mora spriječiti i listama za prijevremene izbore  Plenković namjerava očistiti Karamarkov kadar s liste. U slučaju da Karamarkovci sruše Plenkovića, prevrtljiva Kolinda stala bi uz Karamarka, ako njegovi igrači sruše Pupovac-Plenki IK vladu.

Na izborima bi potpuno nestale stranke Glas i HNS, što bi značilo novo preslagivanje karata.

Za Hrvatsku je vrlo opasno da Plenković i jedan poremećeni velikosrbin vladaju zemljom, kako se kome vani prohtije. Sada  momentalno Plenki brani Britaniju u sukobu s Rusijom, iako su Britanci uvijek radili protiv nas i na kraju krajeva izašli iz EU.

Najveće zlo su nam Britanci napravili 1914. godine kada su Srbe izmislili kao kršćanske spasioce Europe. Podijelili su po školama slikovnice o velikoj Kosovskoj bitci. O nekakvom caru Lazaru koji se hrabro borio protiv Turaka. Niti je Lazar bio car, niti vladar, već je bio pod paskom Trpimirovića. Srbi su zapravo izdajnici kršćanstva koji su kod Nikopolja prešli Turcima i s njima zajedno porazili kršćansku vojsku. O tome naša Akademija 50 godina uporno šuti. Tada su branili Srbe kao saveznike u svjetskom ratu. I do danas ta laž o Kosovu živi i na njoj današnji Srbi baziraju povratak Kosova.

Kako su tada besramno lagali, tako to čine i danas. Samo kako bi zadržali primat u ovoj regiji, a za sve je dobro poslužio izdajnik ruske države, kojem je podmetnut navodni nervni bojni otrov.

Jučer su crnogorski Srbi pobornici ravnogorskog četničkog pokreta razbijali po centru Zagreba. Slučajno?

HOP