Direktno se izruguje sa katolicima na Uskrs, glupim šalama i ismijava Keleminca koji jedini ima petlje stati pred Pupovca!

0
3614

Rijetko viđena gluposti na Direktnom, portalu koji podržava HDZ.

Portal je već poznat po skandalu da nije htio prikazati emisiju Velimira Bujanaca u kojoj otkriva Bujanec kako Cvitan izbacuje iz istrage o Ovčari policajca koji je povezao taj zločin sa pupovčevom terorističkom strankom, a koja je hadezeovski koalicijski partner.

https://direktno.hr/direkt/ukida-se-financiranje-pupovcevih-novosti-117956/

Dio specijalnog rata koji vodi HDZ i Direktno protiv Keleminca vidi se u ovom priglupom tekstu;

“Keleminec poziva građane da se pretplate na Novosti

A Dražen Keleminec, koji je spaljivanjem Novosti dosad sramotio sve poštene desničare, najavljuje da će se sada na njih pretplatiti. Poziva i ostale građane da učine isto.

Inače, članove Savjeta imenuje Vlada iz reda osoba koje predlože vijeća nacionalnih manjina, istaknutih kulturnih, znanstvenih, stručnih, vjerskih djelatnika koje predlože udruge i druge organizacije manjina, vjerske zajednice, pravne osobe i građani pripadnici nacionalnih manjina te da su članovi i zastupnici nacionalnih manjina u Hrvatskom saboru.”- komentari govore koliko je pogodio u sridu.

Ovo je dio prvotravanjske šale  hadezeovog portala. Zašto je povezao Pupovca i Keleminca? Želi lukavo ugurati u glave ljudi da zapravo Keleminec i Pupovac surađuju i Keleminec sramoti desnicu, dok ju HDZ štiti koalicijom sa Pupovcem. Vjerojatno zato ima toliko tužbi Keleminec od strane policije? I tako umanjiti ono što se vidi i iz zrakoplova F-16, 30 godina straog, da Pupovac surađuje sa Plekijem, širi četničiju po Hrvatsku u dosluhu sa Vučićem.

Nije dovoljno da  se predsjednica ukenjala ulizivajući se zločincu Vučiću, sada Direktno izruguje Keleminca na Uskrs, radeći budale iz građana na Uskrs i svjesno stigmatizirajući Keleminca kako to već godinama radi vodeći četnik u Hrvatskoj-Pupovac i njegova četnička pravoslavna crkva prepuna terorističkog ološa.

Keleminec se usudi jedini od cijele desnice zapaliti teroristički list Novosti, dok se ostatak desnice boji priči zgradi u kojoj se nalazi jugo-četničko leglo na čelu sa Pupovcem, koje godinama širi zlo po Hrvatskoj. Koliko je ostatak desnice usran govori i činjenica da mora pisati ovakve pamflete kako bi smanjili svoju frustraciju što nemaju muda, nitko od njih priči ovom bolesniku i njegovoj novinarskoj žgadiji.

U novom broju Novosti po narudžbi Plenkovića, ovi bolesnici napadaju Plenkovića, da se Plenković dopadne Hrvatima, jer ipak je uvalio kajlu Hrvatima sa istambulskim sranjem , pa sada ga pupovčevi manipulatori oliti novinari moraju prikazati ekstremistom.

Jest on ekstremista, ali kao i onaj Račan, ekstremno nas zajebava i radi budalama preko Direktnog i Novosti na sam Uskrs.

HOP