Jadnik: Plenki naručio tekst protiv sebe u pupovčevom terorističkom glasilu ‘Novostima’

0
5821

Plenki  se sakrio za Uskrs u Dalmaciji, na Hvaru da ga ne razapnu tzv  slobodni mediji, u svezi istambulske konvencije, kojom on i vrh masonerije brani seksualne ludorije i potenciraju katoličanstvo nazvati nazadnim. Napredno je lizati koru drva i to nazvati ekoseksualnošću.

Kako bi se Plenki, sin majorke JNA i komunističkog doktora nauka dopao katoličkim biračima, koje njegova istambulske ekipa naziva nazadnjacima, primitivcima, zamolio je druga i komunistu, kumrovečkog profesora, vlaja pretvorenog u Srbina, Pupovca da u svome terorističkom glasilu srpske žgadije, četničkih bradurina i dece JNA ofcira tiska, ili kako ovi komedijaši kažu štamapa pamflet u koje će se rugati Plenkiju Istambulskom.

Prema uzoru na Ivića Pašalića  Jarnjaka, koji su trećerazrednom sranju od Imperijala, glasilu HDZ-a tiskali tekstove protiv sebe i sebi bliskih osoba…nema što udbašija ima bujnu maštu.

Naravno biti će budala koje će popušti ovu priču…priču o Plenkiju domoljubu, katoliku, spasiocu Agrokora, kojeg je u nemilost uzeo njegov najbolji frend  Pupi zvani Tesla Banka…čovjek koji je spasio Srbe i sjebao Tesla banku, jer ovako ili onako Tesla je Hrvat.

HOP