Šibenski ugostitelji dijelili besplatne obroke za Uskrs, a policija je njima dijelila kazne

0
2312

Poznati šibenski ugostitelji iz Udruge obrtnika grada Šibenika, nakon što su na Uskrsni ponedjeljak na trgu ispred zgrade Županije pripremili Uskrsni doručak tijekom kojeg je su počastili  dvije tisuće Šibenčana i stranih gostiju fritajom od pet tisuća jaja s 50 kilograma pancete i pršute te 20 kilograma šparoga, kao i drugim raznovrsnim uskrsnih delicijama… vrijedne šibenske ugostitelje dočekali su službenici Policijske postaje Šibenik i uručili im ‘uskrsne čestitke’ u vidu kazni od 300 kuna za nepropisno parkiranje.

– Kao i svake godine, nekoliko automobila i kombi u kojima smo doveli sve namirnice, stolove i ostalu opremu za pripremu Uskrsnog doručka parkirali smo uz rub kolnika ispred zgrade županije. Nakon što smo završili posao i našim gostima podijelili svu spizu, pokupili smo opremu i nosili je prema automobilima.-piše braniteljski portal.

Radom Policijske uprave šibenskokninske upravlja načelnik Ivica Kostanić, poznat po progonu Marka Perkovića, dok srpske derneke tolerira, zna koja može zajeb*vati.

HOP