Novi cirkus MUP-a: Mole građane da im dojave kritična mjesta na prometnicama, mogli bi im javiti i mjesta gdje se udobno spava po noći

0
6280

SURADNJA S POLICIJOM! Dojavite lokacije na kojima bi željeli da policija mjeri brzinu, vjerovali ili ne na takvu ideju došla je policija u Bjelovaru. https://bjelovar.live/policija-poziva-gradani-predlozite-lokacije-na-kojima-cemo-kaznjavati-prebrze-vozace/

Vjerojatno bi trebali građani početi i sami sebe kažnjavati, jer ovi nisu sposobni sami naći kritične točke na cestma, pa se čovjek pita što rade osim što jedu krafne.

Možda bi građani mogli naći i dobre “točke” za noćno spavanje policije u vozilima, gdje ih šef neće lako pronaći ili bi građani mogli za njih sportsku prognozu uplaćivati, da se sa time previše ne muče.

Oni su ovdje ionako jedino za podršku vlasti i naplaćivanje kazni opljačkanom narodu. Sada su došli na genijalnu ideju do koje mogu doći samo plavuše i policajci, da sam opljačkani narod pronalazi kritična mjesta na cesti kako  bi ovi debeli obožavatelji janjetine mogli u miru globiti ovršeni i opljačkani narod na opće veselje pljačkaša na vlasti.

HOP