Index i HNS-ov gradonačelnik ismijavali generala Glasnovića, gradonačelnik misli da je Glasnović na ljekovima zbog IK!

0
7698

– Pošto je glavna tema danas Istanbulska konvencija, imam neke darove za našu koaliciju ovdje – kazao je Glasnović pa iz crne papirnate vrećice najprije izvadio baletne papučice, koje je nazvao ‘baletanke’. Njih je namijenio SDP-ovom zastupniku Bojanu Glavaševiću ‘ako nije siguran o svojoj spolnosti’.

– Imam darove, za Bojana Glavaševića baletne papučice, za koaliciju HDZ-a/HNS seksi štikle, imam seksi tango gaćice za žene zarobljene u muškim tijelima – nabrajao je Glasnović držeći u rukama ženske najlonke, a ne ‘tange’.

– To su trebale uručiti feminstkinje, ove babe ili netko drugi, no posao je pao na mene, možete pokupiti nagrade nakon glasovanja – poručio je.

Te rečenice su isprovocirale HNS-ovog gradonačelnika Dugog Sela. Isti je počeo vrijeđati generala Glasnovića, bez da je čuo cijeli kontekst govora, a pretpostavljamo i izrečeno.

– Povijesna događanja su sad u tijeku. Pitanje je u Siriji što se događa. Mi smo na rubu jednog većeg, globalnog sukoba. Gdje su to hrvatske medije na tom žarištu, što mi znamo što se događa i koji je stav hrvatske vlade prema situaciji. S jedne strane imamo Rusiju, Iran, Asadov režim, s druge Izrael, Ameriku, ubacimo i ISIS, Hezbolah… Ruska flota je u pripravnosti, Izrael je podigao raketni štit. Neke ne zanima što se tamo događa već ovdje raspravljaju o kladionicama i drugim stvarima – kazao je Glasnović na početku svog izlaganja pa nastavio:

– To je destabilizacija cijele regije. Gdje su veliki demokrati kad su u pitanju događaji u Palestini? Gdje su bili kad je u pitanju kršćanska manjina na Bliskom istoku? Kad je itko u javnosti govorio o vjerskim ekstremistima i zločinima? O tome totalni autizam. Mi ne pratimo tu situaciju dovoljno i u totalnoj informacijskoj blokadi smo ovdje u Hrvatskoj – kazao je Glasnović pa ubrzo skrenuo na Istanbulsku konvenciju, piše Jutarnji list.

Znači ovo nije neka izmišljotina, gradonačelnik vjeruje neokomunističkom glasilu?  Što je tu general rekao da bi jedan zubar iz Dugog Sela zaključio kako smo mi vukojebina ili da je general na ljekovima? Biti protiv IK znači biti luđak?

 

Zanimljivo da je današnji gradonačelnik bio nekad dio HSLS-a, a danas je dio HNS, znači mijenja političke gaće po potrebi, ali nema hrabrosti reći što njegov šef i ekipa iz HNS-a rade u HEP-u. Danas je popularno srati po generalu, jer to radi i veliki novinarski mag Matija Babić, kojem gradonačelnik  neizmjerno vjeruje.

Vodi jedan grad pun katolika, katolička crkva protiv je IK i napada generala pobjedničke vojske. Nema što, vrlo politički mudro.

matja (1)

 

Inače generlov brat strašno je mučen od četnika, general je časno branio zemlju , a danas ga proziva pretili zubar koji  brine o karijesu, danas zubar zna sve o geostrategiji i IK,  baš kao i Matija Babić.

Matija Babić brine se o ženskim pravima, silno se napregnuo, sjetimo se kako je branio prava žena vjernica- proglasio je sveca Leopolda Mandića osušenom govedinom, i rugao se ženama vjernicama dok su obilazile njegovo tijelo izloženo na oltarima crkva. Tako se širi tolerancija prema drugačijem? 

I. Drenjančević

HOP