Danas će kradezekomunisti iz HDZ-a konačno pokopati Tuđmanov HDZ sa IK protiv koje će glasati sin predsjednika Tuđmana!

0
3444

Stranka desnih komunista HDZ konačno je pokazala svoje pravo lice. Toliko se klela u katoličanstvo da je napravila ono što nitko nije očekivao, okrenula leđa dugogodišnjem suradniku, katoličkoj crkvi i svrstala se na stranu protudržavne srboslavenske stranke SDP-a, lopovske stranke HNS, separatističke stranke IDS, prevarantske stranke Živi zid, aferaške stranke Milana Veličanstvenog  Bandića i time pokazala da su svi oni jedno isto komunističko tijelo, prepuno komunističkih bandita, koji dišu isključivo za novac, protiv naroda, kao što su to činili i u Jugoslaviji.

masoni

Svi su oni borci protiv fašizma, da bi tim opravdavali svoj lopovluk. Hrvatska daje oko milijarde kuna za pljačkaške udruge, koje ne rade ništa, ne štite ženska i ljudska prava i sada baš iz tih antifa banditskih udruga žudno žele konvenciju za novi lopovluk i progon istomišljenika, a ženska prava ionako neće štititi, što su pokazali na slučaju Lalovac. Sve je i dalje usmrđeno partizanskim banditizom s kojim su čak zarazili iz američko veleposlanstvo prepuno kadrova iz Hrvatske i Slovenije koji pišu i prepisuju tragikomična priopćenja.

Izvrsno je poslužilo postrojavanje AHSP-ovaca na glavnom trgu, nakon kojeg ovi diplomatski predstavnici SAD-a pišu tragikomična priopćenja, “kako su se oni borili protiv fašizma i takve politike u 2. svjetskom ratu”. Vođa AHSP borio se protiv srpskih fašista u domovinskom ratu, nije bio živ 1945. godine, a njegov saveznik u domovinskom ratu bio je SAD, koje su bombardirale poludjele Srbe. Prema tome tko je tu lud?

Tako je i sa IK konvencijom koja će ustoličiti ekipu izabranih uhljeba i podobnih “stručnjaka” koji će nad nama bdjeti i imati moć veću od bilo koga u zemlji, od sudstva i vlasti. Biti iznad ustava i zakona i time današnjim izglasavanjem IK u Saboru, hrpa uhljeba krši sve zakone i sam Ustav.  Uvodi na mala vrata masonski banditizam.

hdz t

Saborski zastupnik koji glumi Nijemca, čisti lažnjak Beus R. tvrdi da je katolička crkva izdajnička, leđa mu drži general Glavaš, koji se od suradnika jugoslavenskih službi pretvorio u katolika, da bi danas konačno pokazao da je jedan jadnik ucjenjen od strane pretilog i lažljivog Plenkovića, koji jedina nova snaga SDP-a.

split

Danas HDZ dobiva novi slogan; Sve za Istanbulsku konvenciju, Hrvatsku prodajemo za judine škude. Plenković je došao iz EU da bi ucjenama korumpiranih političara i stranaka proveo plan izdaje Hrvatske, kao što su to napravili Supilo i ekipa…Dalmacija mu je jasno poručila iz Splita da je narodu dosta, i njega i SDP-a i svih usranih strančica komunističkih lopova.

Sin prvog predsjednika glasati će protiv IK, o tome mediji šute. Plenković tvrdi da je na tuđmanovoj liniji…

HOP