Hrvači ili Hrvati jedini su sačuvali stari dvoslogovni jezik, sufikse za infinitive i sve do Baščanske ploče koristili ”sanskritsku” gramatiku sa četiri padeža

0
3310
Svojim tekstovima o hrvatskom jeziku pokušao sam probuditi Hrvate iz njihove povijesne i jezične zbunjenosti, ali, moram priznati, nisam uspio.
Hrvatski duh je zadojen bratstvom i jedinstvom te  slavenstvom ili jugoslavenstvom i komunističkom sviješću, a u toj zadojenosti se izgubila povijest hrvatskog jezika dok činjenice pokazuju i dokazuju da su svi slavenski jezici nastali od hrvatskoga pod uticajem tuđih pisama i nove religije.
U bastardizaciji iskonskog hrvatskog jezika na našim prostorima su sudjelovali najprije semitski Grci i Latini,  a kasnije i kršćanstvo preko germaniziranih civilizacijskih Hrvata i latinskog pisma, koje je Rim nazvao Francima.
Germani su još na latinskom pismu bili poznati kao Cermani.
Njima je nametnut umjetni jezik, a oni su također mijenjali sve slavenske jezike prema potrebama kršćanstva i tako se širili prema istoku i jugu. Tko bi se danas usudio i pomisliti da je nekada i mađarski jezik bio hrvatski? Iskonski se hrvatski jezik zvao haravača, a danas ga lingvisti nazivaju sanskrit.
Civilizacija haravača
Naime, haravača je i naziv za izgubljenu civilizaciju, a današnji etnik Harvač je iskonski naziv samo za ostatak haravačke civilizacije jer su Hrvači ili Hrvati jedini sačuvali stari dvoslogovni jezik, sufikse za infinitive i sve do Baščanske ploče koristili ”sanskritsku” gramatiku sa četiri padeža. Koliko padeža ima današnji engleski jezik? Tko su bili Kelti? Taj jezik smo počeli gubiti tek dolaskom semitskih Grka i Latina u Europu i kasnijim dolaskom semitskog kršćanstva. Semitsko kršćanstvo je utemeljeno na iskrivljenom učenju haravačke civilizacije, a tvorci Starog zavjeta su bili semitizirani Harvači, poznati kao Hebreji. Što nam znači naziv Is-Ra-El ili Erus-Alem? Pod islamom Araveči, Areveti ili Aramejci su postali Aleviti ili Leviti. Leviti ili Levi su izgubljeno biblijsko pleme koje je najprvo semitizirano, a potom islamizirano. Donekle su sačuvali svoje iskrivljeno ime kršćanski Armenci i islamiski Kurdi,  Iračani i Iranci (Irvingi), jer im je bilo nametnuto tuđe pismo. Kurdi nisu Arapi, a svi drugi islamizirani Hrvati sa Levanta su danas poznati kao Arapi ili Arabi.
Biblijska plemena su definirali astrološki znakovi, što znači da je Stari zavjet utemeljen na horoskopu. Ovo nam jasno pokazuje da je Zemlja centar našeg postojanja jer ima najjači uticaj na naš život.
Dvojno učenje
Preko starog kršćanstva izgubilo se dvojno učenje jer Semiti nisu razumjeli horoskop. Za njih izvor tadašnjeg života nije bilo Sunce nego zemljin satelit Mjesec u kojem su oni vidjeli Mesiju i po ”naški”  Mošu ili Mojsija.  Tako je Mjesec postao simbol vrhovnog semitskog Boga – jednog jedinog i okrutnog Boga i na tomu je utemeljen okrutni semitski i islamski patrijarhat. Hebrejski simbol je šesterokraka zvijezda koja je u biti simbol kristala, a perfektni kristal je dijamant. To nam pokazuje i hrvatski grb, o čemu malo kasnije. U simbolu islama se i danas osjeća dvojnost – Zvijezda (Sunce) i Mjesec. Dvojnost se također osjeća u novom Zavjetu, ali u Starom zavjetu ona je oskudna, osim u mitu o Kainu i Abelu, koji mnogi ni danas ne razumiju, što nije izvorno dvojno učenje.  Krist isto kao i Haravača je simbol nebeskog otca, a Isus je čovjek i simbol ovozemaljstva, čija majka je planet Zemlja.
Horoskop
U izvornom učenju, kao i u današnjem horoskopu, planet Zemlja je centar i majka života jer u njoj se reinkarnira duh otca – Sunca, dok satelit Zemlje – Mjesec definira cikluse života na Zemlji. Izgleda da je početno bijelo polje danas zabranjeno u Hrvatskoj jer ljudi ne razumiju hrvatski grb kojeg je koristila i NDH. Nerazumno i neodgovorno je zbog NDH zabranjivati izvorni hrvatski grb. Bijela boja je simbol sunca, dakle, boga Sunca kojeg smo mi zvali Haravača ili Harvač, a Grci su ga zvali Zeus, što je semitski naziv. Zeusa smo mi zvali Čavač, ali on nije bio bog Sunca. Latini su ga zvali Deus. Danas u hrvatskom jeziku riječ čavan označuje sunce – sun-ce. Naziv horoskop je nastao od riječi ”horos” i ”kop”, odnosno, ”harvač” i ”kapa”, a značenje im je bilo ”Božja kapa”, dakle, ”Božja glava”.  U izvornom učenju Sunce je simbol oca koji impregnira majku Zemlju, koja se zvala Vača (Vasa). Kod Hrvata u staroj Grčkoj, Zemlju je simbolizirala Semela, koja je bila žena Dioniza, a odatle i riječ zemlja.
Znanost
Stari hrvatski simboli su simboli znanosti koju današnja civilizacija još nije razumjela, a zbog njih često tvdim da znanost nije cjelovita. Ovdje ću se pozabaviti značenjem hrvatskog grba, cjelovite svastike u krugu i hrvatskog pletera. Znam da će zbog svastike skočiti Židi, ali ona je znanstveno jako bitna da bi razumjeli što se događa unutar dinamičnog atoma ili biološke stanice. Da bi ove hrvatske simbole bolje upoznali, preporučujem čitateljima da potraže blog: Hyperborian origins of Merovich, Marcomir, Clodomir, Merovingians, Early Croation Rulers, Pentagrams and Coats of Arms koji je napisan engleski, a tamo ćete naći najveći broj različitih hrvatskih simbola nakon prihvaćanja kršćanstva diljem Europe i oni nam nedvojbeno otkrivaju dosege predkršćanske hrvatske civilizacije i razumjevanje njezine rasprostanjenosti. Hrvatski grb susrećemo gotovo u svim kršćanskim crkvama diljem Europe, ali je gurnut pomalo u stranu. Međutim, kod mnogih kršćanskih vladara ćemo ga također naći u njihovu grbu.
Hrvatski grb
Neuki i dogmatski hrvatski jugoslaveni, poneki hrvatski Žid te svi Srbijanci i hrvatski Srbi  u hrvatskom grbu vide ustaštvo samo zato jer su ga koristili ustaše.  Međutim, taj grb je dosta stariji od svih poznatih civilizacijskih simbola i u njemu se skriva dvojna znanost i samo zbog toga nitko ga ne bi smio zabranjivati. Štoviše, treba ga uvesti u škole i proučavati i tako otkrivati tajne života, a hosovci ga moraju ponosno isticati jer ih je ujedinio u borbi protiv srbijanskih fašista i nacista. Kako sam naveo, taj grb je stariji od svih drugih civilizacijskih simbola, a po prvi put na njemu je prikazana dvojnost života, dakle, polarnost: muško-žensko ili plus-minus. On je izvorno imao oblik kristala u ravnini, a od polovica tog kristala je nastala i hebrejska šestokraka zvijezda. Hermedi ili Medi, poznati još kao Vedi, bili  semitizirani Harvači i veliki graditelji, a polovicu tog kristala pokušali izgraditi u tri dimenzije kao egipatske piramide. Po Medima je Mediteran dobio ime.
Perfektan dvodimenzionalni kristal možemo ucrtati u krug i tako vidjeti izmjene u električnim i magnetskim silama.  Spajanjem kristala ili materijalnog atoma  nastaje tvar, a na okupu minijaturne kristale drže magnetske sile. O snagi magnetskih sila ovisi čvrstoća materijala. Na učenju tog grba je nastala i šahovska igra. Koliko poteza ima i toj igri, a svi su utemeljeni na tom grbu. Ti potezi nam otkrivaju što se događa u atomu ili biološkoj stanici.
Svastika
Riječ krug je nastala od riječi hruč,  koja je označavala boga, a nastala je od suglasnički napisane riječi haravača ili harvač. To su četiri kardinalne točke horoskopa: ovan, rak, vaga i jarac, odnosno, ha, ra, va i ča. One su simbol istokračnog križa. Silu, kada su električne i magnetske sile jednake, definira svastika i ona je udaljena 45 stupnjeva od horizontalnih i vertikalnih krakova takvoga križa. Međutim, ta sila je jednaka za svaku točku na kružnici,  a to nam otkriva nešto drugo. Bez kardinalnog križa, svastika je simbol janske religije. Znači moj religijski simbol je u Hrvatskoj zabranjen jer ga je netko zlorabio. Nije li mi tako oduzeto moje ljudsko pravo da slavim svoju religiju i njezine simbole? Očito, u Hrvatskoj nema ni demokracije ni slobode. Kako bi se osjećao dr. Kraus da mu netko zabrani židski simbol Davidivu zvijezdu ili pozdrav Šalom, što je u stvari haravačka riječ harmača koju nosi zagrebački toponim Harmica ili prezime Garmac, Garma ili Karma, a svi ovi nazivi su simbol dvojnog boga. Dakle, horoskop nam pokazuje da je izvorni bog bio dvojan.
Kad slušam fizičare kako pričaju o hladnoj fuziji, smrkne mi se pred očima. Oni pričaju o nekoj visokoj temperaturi, ali u cjelini je izjednačeno grijanje i hlađenje, pa te visoke temperature nema. Prije nego razumijemo značenje  svastike, nikad nećemo razumjeti hladno fuzijsku energiju.
Hrvatski pleter
Hrvatski pleter nam otkriva protok energije okolo kruga i iz centra kruga. Svaki krug u tom pleteru otkriva nam biološku stanicu i način stvaranja. U toj biološkoj stanici ima osam muških i osam ženskih gena jer svastika ima četiri kraka. Kromosomi imaju veličinu magnetske sile i zbog toga se međusobno razlikuju jer u krugu veličine magnetske i električne sile se mijenjaju. Na temelju hrvatskog grba zaključujem da bi morali imati 64 kromosoma umjesto 46 jer toliko kockica ima hrvatski grb.
Hladna fuzija
Hladno fuzijska energija izbija iz središta kao dva pozitivna naboja, a dva negativna naboja vraćaju energiju u središte cjeline ili kugle. Takva energija je bila namjenjena hrvatskom narodu, ali uskoro će postati tuđe bogastvo zahvaljujući jednoumnim i dogmatskim komunističkim znanstvenicima i političarama. Da bi bili ”in”, hrvatski znanstvenici i političari, koji su se odrekli Teslinog hrvatskog identiteta, dižu ga u nebesa na temelju uličnih i srbijanskih laži. Tesla je bio veliki um, ali ne toliko sveznajući kako ga predstavljaju Srbijanci i Jugoslaveni. On je dao današnjoj civilizaciji izmjeničnu struju i njezin prenos na daljinu uz pomoć njegovog transformatora, a to je više od bilo kojeg izumitelja u povijesti ljudske civilizacije. Dakle, Hrvati priznaju svoje ljude tek kad ih priznaju drugi, a to otkriva njihov karakter – sluganstvo, što je samo po sebi tragedija. Međutim, Tesla je naslućivao hladnu fuziju preko planeta zemlje, ali ga nitko nije razumio niti podržao kad je napajao naš planet električnom energijom. Nitko ga ne razumije ni danas. Na tom principu se može dobiti sa malom količinom energije velike količine energije. No, postoji i drukčiji način hladnofuzijske energije, ali o tom ne bih zasad pisao.
Poklič: ”Za dom spremni”
Srbijanci i neki Židi traže da se zabrani poklič ”Za dom – spremni” samo zato što se koristio za vrijeme NDH. On pokušavaju također zabraniti i poklič: ”U boj – za narod svoj”. Što je zločesto u ova dva pokliča?  Istovremeno Srbijanci u svijest svojih nacista vraćaju srbijanske zločince, a neke od njih SPC proglašava svetima, dok ortodoksni Židi i danas živi po Starom zavjetu. Sa druge strane, poklič ”Za dom – spremni” nikoga ne vrijeđa niti ubija, već iskazuje domoljublje i narodni ponos, a židski i srbijanski ”pravednici”, zajedno sa potomcima komunista i partizanskih koljača, bi ga zabranili.
Zašto bi se Hrvati odrekli pokliča koji im je pomogao da opstanu kao narod? Neka na ovo pitanje odgovori premijer Plenković i predsjednik HAZU-a Kusić. NDH je bila Hrvatska država i ona je dio hrvatske povijesti, bez obzira pod kojim uvjetima je nastala. Zašto nam se zbog nje negira pravo na državu? Mi se nje ne moramo sramiti kao što se ne moramo sramiti ni SRH. Obe su bile uvjetovane. Današnja Hrvatska je nastala na krvi hrvatskih branitelja i nedužnog civilnog puka, a najmanje na temeljim NDH i SRH.
Međutim, mi se danas odričemo NDH i starih hrvatskih simbola, ali se ne odričemo SRH i njezinih simbola, mada je u SRH izvršen genocid nad hrvatskim narodom o kojem ni danas ne smijemo znati istinu. HDZ-e je pod vodstvom Sanadera, Kosorice i Plenkovića izdao hrvatski narod zbog svoje komunističko udbaške svijesti. Ako smo samosvijestan narod, sve takve moramo zaustaviti demokratskim putem. Oni su uz pomoć Račana i Milanovića vratili komunizam u Hrvatsku, a narod se njega odrekao velikom većinom glasova. Da bi se oslobodili ove  zbunjenosti potreban nam je novi demokratski Ustav kojeg bi ovječili svi hrvatski državljani na referendumu. Današnji hrvatski Ustav je napisan dok smo bili u Jugoslaviji i sadrži komunističko poimanje  države pa ga zato treba mijenjati.
Na koncu evo i nekoliko savjeta premijeru Plenkoviću. Ako ne razumiješ hrvatsku povijest, traži savjete od stručnjaka, a nikako od komunista. Nauči napokon demokraciju jer u demokraciji se ništa ne zabranjuje. U demokraciji čovjek mora biti slobdan mišlju i djelom. Europa kakvu danas poznajemo nije demokracija nego povratak u imperijalni totalitarizam pa stoga brani hrvatske umjesto njemačkih i francuskih interesa.
HOP