Milanovića vlada znala za korupciju, DORH, na kraju je uništena tvrtka, a prevareni postaju ‘prevaranti’

0
3040

SDP
Trg Drage Iblera 9
10000 Zagreb
N/p gosp. Zoran Milanović
N/p gosp Grčić, gosp. Jovanović, gosp. Maras, gosp. Ranko Ostojić

Zagreb, 31.01.2014.

Poštovani,
Gledajuči i čitajuči danas medije o slučaju Šegon stalno ponavljate kako su Vam građani najbitniji pa Vas ponizno molim da odvojite par minuta te pročitate ovaj dopis.
Pokrenuo sam privatnu tvrtku(Medek-Medvarić d.o.o) 2004 godine od nule da bi 2008 godine imao ca 120 mil kn prometa te sam danas doslovce beskučnik a samo zato što sam radio po Zakonu a taj isti Zakon kad treba meni pomoći ne postoji.Što se dogodilo a nastojati ču biti čim kraći je da u svakom poslu trebate financijskog partnera a ja sam bio odabrao PBZ d.d. te PBZ leasing d.o.o.Prvi sam dovezao mali bager iz Kine, svi su mi se smijali ali uz sve to uspio sam probiti tržište te postati največi distributer tih proizvoda u Europi a prodavao sam samo u RH.Za navedeni posao trebao sam financijsku potporu te su me iz PBZ banke uputili u PBZ leasing i suradnja je započela. Kako sam trebao na njihov zahtjev radi financiranja dostavljati financijsku dokumentaciju tako su imali uvid u poslovanje moje tvrtke a i bez toga imali su uvid u poslovan račun jer sam sukladno svojim načelima imao samo jedan poslovan račun . Kako je posao išao sve bolje i bolje tako je i zarada rasla. Uz svoje ideje koje su u početku bile samo za mene dobre , mislim svi drugi su govorili ništa od toga uspio sam napraviti čudo.Da ne duljim od bezimenog naziva stroja napravio sam brend te sam trebao započeti sa kineskim partnerom sklapanje malih strojeva u RH za cijelu Europu(komponente bi se dovozile te bi se strojevi sklapali u RH i distribuirali po Europi).
Što su mi napravili je da su kupili mojeg računovođu i revizora te su ukrali cca 10 mil kn (PBZ leasing sa vjerojatno KBM leasingom, VB i Impuls leasingom) jer sam sa svima surađivao a krađa se je napravila na osnovu fiktivnog duga jer nema PDV-a za navedeni dug(računovođa je povečavao obaveze društa u dogovoru sa njima ) a Porezna uprava me je svake godine rasturala i nisu našli ama baš nikakvu nepravilnost.
Na osnovu navedenog u 4-om mjesecu 2010 godine tvrtka mi se blokira, blokiraju mi se i oduzimaju sva novčana sredstva i sa privatnih računa, blokira mi se imovina, ostajem bez ičega. (blokiraju me za 15 mil kn ).
Što ja radim ; sve prijavljujem DORH-u 17.08.2010. godine, prijavljujemo organiziranu družinu, štetne ugovore, krađu PDV-a na tečajnim razlikama-pojašnjavam u nastavku, protupravno oduzimanje imovine TD Medek-Medvarić d.o.o i zamislite DORH kaže da nisu počinili kazneno djelo.Od protupravnog oduzimanja ca 50 novih bagera, protupravne blokade sa zadužnicama i mjenicama iz prethodno konzumiranih poslova te su iste trebale biti vračene ali su me na osnovu istih ucjenjivali,od raznoraznih pritisaka od strane utjerivača mahom bivših policajaca, poziva na kučni telefon subotom navečer, brige utjerivača za moju djecu…DORH me upučuje da mogu sam pokrenuti kazneni progon ali recite mi kako kad nemam novaca, računovođa , revizor ne žele pojasniti, dati dokumentaciju, PBZ leasing kaže kako su im kompenzacije u podrumu pa se ne možemo uskladiti, PBZ banka kaže da mi ne može dati promet po deviznom računu a upravo su tako izvlačili novac vjerojatno na neku OFF Shore firmu(otvarani su akreditivi gdje je računovođa koristio štambilj društva koji je imao) pa kako da sam započnem kazneni progon……koja je uopče funkcija institucija u RH ili na osnovu mojih spoznaja te počinjenog kriminala nad menom i mojom obitelji netko dobiva jako dobre uvjete za leasing?
Tečajne razlike –valuta CHF jednostavno leasinzi nakon potpisa ugovora o leasingu cijeli pravni posao prebacuju u posao kredita jer u leasingu imate isporuku dobra a u kreditu imate isporuku novca te ako je isporučeno dobro prodavatelj mora na ukupno primljeni novac ispraviti poreznu osnovicu ali ako je kredit toga nema(za navedeno imam mišljenje Porezne uprave) te mislim da su utajili stotine milijuna kn PDV-a ali nikom ništa.
Da ne duljim mogao bi pisati do sutra u jutro , brinete se o građanima a što sam ja, tko mene štiti moju obitelj, izbacuju nas iz stana koji sam kupio od ostavine, supruga je radila sa menom u našem TD, nemamo nikakva primanja od 4-og mjeseca 2010 godine , supruga je obolila, djeci je oduzeto djetinjstvo…. da ne cvilim jer nisam takva osoba ali kad kažete da se brinete o građanima hmmmm.
Navedeno sam također prijavio USKOKU i PNUSKOKU
Još bi dodao da kamata od 10-12 % ih nije zadovoljavala , raznorazni troškovi 1-3%, nego su kako su imali podatke o poslovanju dobit mojeg društva prebacivali na sebe tako da umjesto ino dobavljača npr PBZ leasing je bio dobavljač za KBM leasing i obrnuto uz pomoč računovođe te krivotvorenja dokumentacije tj kad se sve uzme u obzir kamata je bila 30-40 % pa gdje toga ima i ti isti me sad reketare , ucjenjuju a što najviše boli smiju mi se jer znaju da im nitko neče ništa.
Uz izraze poštovanja primite srdačan pozdrav od obitelji Medvarić te građanina Hrvoja Medvarića uz napomenu da sam uplatio u proračun RH 15,5 mil kn a vjerujte sad mi je žao svake uplačene kune.

Izvorni tekst upućen Milanovićevoj vladi

HOP