Usred Zagreba srpska crkva i srpski huškač Malagurski prikazali film mržnje prema Albancima sa Kosova

0
5388

U filmu koji je bio prikazan u četvrtak u Privredniku u Zagrebu B. Malagurski Albance na Kosovu uspoređuje s ISIS-om. Priča je to o destrukciji koja se dogodila uglavnom za vrijeme tzv. “martovskog nasilja” – etničkih nemira na Kosovu iz ožujka 2004. godine, kada je poginulo 19 ljudi – 11 Albanaca i osam Srba (OSCE). Tada je oko 4.000 Srba napustilo svoje domove, a uništeno je ili oštećeno oko 800 kuća, kao i 35 pravoslavnih crkava i manastira. Malagurski pokriva i razdoblje prije toga, navodeći u traileru da je od 1999. godine “preko 150 crkava i manastira uništeno od strane albanskih ekstremista”. Prema uhodanoj nacionalističkoj matrici, u drugi plan pada činjenica da je u vrijeme rata na Kosovu krajem devedesetih nestao i ogroman komad kulturnog nasljeđa Albanaca – 225 od ukupno 600 džamija je uništeno ili oštećeno, a sa zemljom je sravnjeno čak 65 od 183 javne knjižnice.- piše novinarka A. BENČIĆ

pernar_malagurski

 

Usred Zagreba, srpska četnička crkva, srpsko društvo Privrednik organizirali su večer srpskog nacionalizma. Od strane srpskog voditelja, obožavatelja Ratka Mladića Malagurskog, velikog prijatelja našeg lokalnog prevaranta i obožavatelja četnika, Ivana Pernara.  Pernarov drugi najbolji frend je Obradović iz Dvera , čiste četničke stranke. Prema tome više je nego jasno zašto 24 sata i njihov partijski novinarski poslušnik Rašeta , rođak srpskog zlotvora A. Rašete guraju Pernara kao treću opciju u zemlji.

Ova projekcija je podmetanje kukavičkog jajeta kako bi se narušili dobri odnosi sa Albancima. Malagurski je blizak Rusima.

U svojim emisijima širi četništvo i spasioce kršćana – Ruse.

U našoj zemlji ovaj gelipter je unajmio Pernara za širenje destrukcije i mržnju prema zapadnim vrijednostima, povratak na nostalgiju za Jugoslavijom i relativizaciju uzroka domovinskog rata.

HOP