‘Vučić ima zadatak progurati tezu o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu, kako bi nam nabio genocidnost i natjerao u jugouniju’

0
4005

Nije ovo nikako dobro.

Srbijanska vlada pokvarenjaka, četnika i lažljivaca želi prisiliti Hrvatsku na nekakvo novo bratstvo, a izgubili su od nje u ratu – dok hrvatska pokvarenjačka, izdajnička i udbokomunjarska vlada želi pošto-poto udovoljiti ovima prvima, prvenstveno zato što su jedni i drugi izašli iz istog lažljivog, pokvarenog i neradničkog ideološkog legla. Dok narodu ne prekipi. Meni odavno jest.

Neoprostivo je što nam i jedni i drugi rade, bez ikakvog obzira na 16000 ubijenih naših ljudi nedavno u obrambenom Domovinskom ratu (a o stotinama tisuća ubijenih na križnim putevima onog prethodnog rata da i ne govorim). Slavonci nam odlaze, da bi došli valjda bivši agresori. Onaj narkoman Miletić si je umislio da Istra nije Hrvatska, čupaju nam zemlju malo po malo, ubijaju ovrhama, branitelji umiru prerano zaboravljeni i poniženi. Povijest su nam prekrojili do neprepoznatljivosti, a ponosan narod proglasili fašistima.. još malo pa će i Hitler ispasti Hrvat, a fašizam i nacizam hrvatski projekt! – pa niti jedan narod nije zaslužio takvo maltretiranje!

I dajte, molim vas neka mi netko objasni zbog čega nas toliko nasilno i svim sredstvima guraju u zajednicu sa Srbijom? Pa kao da ne postoji niti jedna druga država na ovom svijetu! Stalno slušam i gledam vijesti tko je iz srbijanske politike što rekao! Što je to nas briga?! Pa imamo i drugih susjeda, ima i drugih država u Europi i svijetu! Kao da naš opstanak ovisi o Srbiji! Tu stvarno nema više pomoći! Otkako je predsjednica otvorila tu demonsku Pandorinu kutiju i odmotala crveni tepih pred četničkim šegrtom Vučićem, sve je podivljalo!

Pa nek ide tamo i njima predsjednikuje! Nek ide i Andrija istanbulski tamo i njima vodi diplomaciju! A nas nek više ta politička pokvarena bagra pusti na miru da sami stvaramo u svojoj zemlji! Ako njima toliko treba Srbija – nek se gone tamo i puste nas da na miru proživimo svoje živote u svojoj zemlji! Ovo stvarno više nije normalno! Ma nek se i Merkelica preseli u Srbiju ak joj je Vučić toliko genijalan! Skupa sa tom jadnom EU kojoj su četnici tako fenomenalni…

Ingrid Runtić

HOP