Dolaze iz Srbije: Nakon Vulina, Srbi rade novu provokaciju, veliko okupljanje srpskih terorista u Gvozdu

0
14855

Nakon naše objave jučer o novom velikom četničkom derneku u okolici Vrginmosta, u srcu četničije, Slavskom polju, na naš portal javio se organizator tog derneka Stevo Novaković, nekadašnji srpski terorista i lopov rezigniran samom objavom. Zato smo odlučili malo više se baviti ovom ološi koja i danas podgrijava četničiju u Hrvatskoj kraj totalno nesposobnog ministra Božinovića koji progoni Keleminca i pravaše, jedine prave borce protiv ovog srpskog zla iza kojeg se skriva naravno Pupovac. Koalicijski partner Plenkovića. Božinović kroz slučaj Keleminec jasno pokazuje da je u službi pupovčeve velikosrpske politike. Kelemincu inputira napad na interventnu policiju koja je zapravo nezakonito postupala prema slobodnom građaninu Hrvatske i lišila ga slobode pred Jasenovcem, izmišljajući sukob sa policijom od strane Keleminca.

Božinović i njegova policija u općini Gvozd godinama štite četničiju.

hqdefault

Organizator velikog četničkog derneka u općini Gvozd je Stevo Novaković koji je snimo mnogo propagandnih laži za vrijeme domovinskog rata. Bio je blizak glavnom obavještajcu Srbije Frenkiju Simatoviću. Njega u svojoj knjizi opisuje srpski povjesničar i tadašnji pobunjenik  Mile Dakić, osuđen za zločine u Hrvatskoj kao lopova, pljačkaša i ratnog profitera koji se obogatio pljačkom za vrijeme rata sa Đurom Škaljcem i Miodragom Lintom. Tko može o tom ološu više znati od Dakića?

Vrginmost je  izljepljen njihovim plakatima  derneka, dolaze kako čujemo u  velikom broju iz Srbije,  sponzori iz Srbije,  pjevaju četnici Savo i Ljubiša,  sponzor je televizija Niagara, vlasnik Novakovilć Stevo za vrijeme rata zajedno sa  bratom  radio je četničku propagandu za tv Banja Luka i Petrovu goru . Pa može li to biti gori politički skandal? Thomson ne može  u Kostrenu, a ova gamad može dovlačiti četnike iz Srbije i raditi derneke po Hrvatskoj ?

Stevo Novaković je poznat po organizaciji četničkih derneka banijskih četnika u Beogradu. Na zadnji je došao i načelnik općine  Gvozd Vrga, pupovčev pulen.

Novaković djeluje u srcu četničine u SAD-u. Chicagu. To sve govori koliko je opasna ova situacija koju potiče ministar Božinović svojim neradom na terenu.

Za vrijeme domovinskog rata ova ološ je sudjelovala u krađi humanitarne pomoći upućene muslimanima u Bihaću i Velikoj Kladuši, krađi vozila UN-a i podmetanju oružja francuskom bataljunu kako bi ovi bili prikazani švercerima oružja.

– Frenki Simatović i ekipa podmetnuli su francuskim humanitarcima oružje u kamion u kojem su prevozili hranu za napaćeni Bihać.  Mislim da su bili snajperi i pješačko naoružanje. Dok su oni podmetnuli oružje francuske zapovjednike je zabavljao u uredu Đuro Škaljac sa svojom ekipom terorista. Naknadno su išli u provjeru kamiona i “pronašli oružje” a sve je snimio upravo Novaković, koji je bio u igri! Nakon podmetnog oružja francuski vojnici su odveženi na sud u Slunj kao teroristi. Može li biti već sramote za Francuze? Vjerujete da se ovaj gad promijenio? -govori nam drugi svjedok situacije tih godina.

Sve su ovo pripreme Srba za nove sukobe, a ovi četnički glazbenici su u općini Gvozd dovedeni za dizanje morala u samom srcu četničije-Slavskom polju. Događanje je 28.4.2018.godine.

Vulinov ulazak u Hrvatsku nije uspio, ovo je nova provokacija srpskog nacionalističkog ludila.

HOP