‘Istanbulska šargarepa’-Borić na Praznik rada pozdravlja Titovim zločinačkim pozdravom, a Bernardić bi zabranio Bleiburg da ‘opere’ SDP-ovog vođu Tita!

0
4670

Jeste li znali da nigdje u svijetu, osim naravno u Hrvatskoj 1. svibnja nije obilježen jedući grah. Svagdje prosvjedi i borba za svoja prava. Samo u nas boljševička rapsodija. Pa kako te licemjere nije bar malo sram jer ako hdz provodi anacionalnu, onda je činjenica da sdp provodi isključivo asocijalnu politiku.

Radnicima je ukinuto najviše prava upravo tijekom vladavine radničkih kvazi zaštitnika, a gotovo svi zakoni uključujući i Zakon o radu doneseni su od strane SDP-a.

Ostojić je čak kao ministar sa specijalnom policijom batinao radnike štiteći biznis druga Bauka, koji eto bez dana radnog staža govori o pravima radnika. Od zla gore dižu ruke za CETA-u i rade u interesu korporacija i krupnog kapitala, uvodeći ekonomski fašizam, a istovremeno govore protiv kapitalizma.- Ž.J. -komentar na društvenim mrežama.

grah

Za Bleiburg Bernardić kaže da je već dugo godina poligon za promicanje propalih i nazadnjačkih njemačkih, fašističkih ideologija. Stradanje pojedinaca koristi se za veličanje ustaškog pokreta, fašizma i zbog toga mislim da Sabor ne treba biti pokrovitelj tog događanja, rekao je Bernardić i ostao živ.

bernaridicbernardic-i-mrak-taritas-aa251797b6b508021320cb382540214d_view_article_new

On koji propagira Tita zločinca, koji je pogubio pola milijuna Hrvata i pobacao ih u 800 jama! Tu stoku podržava Bernardić i naziva antifašizmom ‘oslobođenje’ uz zločine.

O Jasenovcu- podržava laž i ne želi znanstvena istraživanja, to su isti politički potezi kao što su potezi  Vučića i Dodika. Oni propagiraju i zločinca Mihailovića. A svi zajedno se silno boje ustaša.

dačić

Ova dvojica srpskih kretena lažu već godinama da je u Jasenovcu ubijeno 700 000 Srba, kako bi prikrili partizansko-četnička klanja Hrvata iz 1945. godine! Sve je to ološ u našoj blizini i tzv. ‘veliki borci za ljudska prava’ bez dana rada; ušli su u Sabor, od Opačićke, tajnice četnika Raškovića, do Bauka, Marasa i sličnih bezveznjaka, a kada tome pridodamo nove revolucionare koji obilaze partizanske spomenike, Živi drek; Slinčića i Peru krivotvoritelja ( voli ručati sa četnicima- isto ‘borcima antifašistima’) bez dana radnog staža, takvi će nam donijeti svi skupa spas sa Radom Borić zvanom Istanbuslkom šargarepom… na slici spasiteljica u Splitu sa zastavnikom liliputancem JNA Zoranom Pusićem osniva novu zločinačku levicu na nacrtima Josipa ko-zna kako se zove Tita…

sincic-i-protazz-hrpa-besposlicara

pernar-sutjeska

četnici živi zid

pernar-i-bosko-obradovic

pernar

sincic-mladi-jugoslaveni

U principu sva ta crvena žgadija sa srpskim zločincima i kretenima čuva arhive NDH u Beogradu i dokumente o zločincu Titu u ime masonerije koja je sve ovo isplanirala, kako bi uništila Hrvate. Tito je još 1941. godine slao u kominternu laži da je u Jasenovcu ubijeno 750 000 Srba… zanimljiv je podatak kako je uz Tita često bio pravoslavni pop…sličan ovim današnjim … panika je crvenoj gamadi da se ne otkrije istina.

HOP